debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

154 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
debestelbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie was de bezorging van een verrassing voor een vriendin vertraagd, daarna kreeg ik steeds opnieuw bericht van de vervoeder over een ander bezorgmoment, verwarrend en onwenselijk want het ging om verse producten. De bestelbox heeft dit super goed opgelost, mij goed geïnformeerd en bleef de bestelling volgen totdat bevestigd werd dat de verrassing goed ontvangen werd. Er kan altijd iets mis gaan, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk!

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Word altijd leuk ontvangen zoiets. Ik heb geeneens een cadopapier erom heen gedaan, was prima zo
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Ons doel is overal een cadeautje van te maken. Dat is zeker geslaagd zo te horen!
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima afhandeling van de bestelling en de ontvanger(s) waren heel enthousiast over het kado!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 jul 2023
Fijn om te horen, ons doel is om een cadeau af te leveren en een glimlach op het gezicht te toveren :)
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kleine presentje voor mijn schoonvader. Was keurig op tijd en het heeft hem goed gesmaakt.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 sep 2023
Erg leuk om te horen dat wij je schoonvader namens jou blij hebben kunnen maken met wat lekkers. Dank je voor vertrouwen in ons 💪🏻🎁
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel prettige samenwerking, overleg en afstemming van het product. Wij zijn zeer tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 aug 2023
Super om te horen! Dank je wel voor deze mooie review. 👊🎁
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Snelle levering (zelfde dag), persoonlijke benadering bij onduidelijkheden, vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Dank voor de complimenten en fijn om te lezen dat onze persoonlijke service je goed is bevallen!
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele lekkere producten, leuke verpakking en op tijd bezorgd. Wat kan er nog beter?
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 sep 2023
Heel leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze cadeauboxen 💪🏻
RV
Rob v.
Zoetermeer
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd en zeer tevreden vrienden met het opkikker pakket!! Whauw! Top!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
21 jul 2023
Leuk dat de ontvangers blij waren met de opkikker box!
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig cadeautje door de brievenbus met een leuke reactie van de ontvanger
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Super leuk om te horen! Bedankt voor het compliment. Daar doen wij het voor.
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat je precies krijgt wat er op de foto staat. En het smaakt goed.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Leuk om te lezen dat de wijnproeverij in de smaak is gevallen! Wij vinden hem zelf ook erg lekker :)
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk pakket voor een leuke prijs. De ontvangers waren aangenaam verrast.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Moment voor jezelf filmbox is altijd een leuk cadeau om te krijgen. De verrassing is goed geslaagd zo te horen :)
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een mooi origineel cadeau. Leuk om te geven en heel leuk om te krijgen!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
De Hertog Jan Bierproeverij is een onwijs leuk cadeau en zeker ook heel lekker :)
CT
c t.
den haag
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is netjes bezorgd alleen erg duur in verhouding wat je krijgt...
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Dank voor je reactie en uiteraard het bestellen van de 'Jij bent Goud waard' Deluxe box! De donuts, muffin én de gouden bonbons worden handgemaakt door onze partners en voor deze ambachtelijke bereiding betaal je vaak iets meer. Daarom smaakt het ook vaak beter dan wanneer het massaproductie betreft :)
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super leuk pakket en snel verzonden. Zal hier snel weer bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Heel leuk om te horen. Daar doen wij het voor. Samen Boxen Wij Het Voor Elkaar 👊
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op afgesproken tijd bezorgd en zag er goed uit. Zelf niet geproefd
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Top dat het pakket op tijd was! Het is echt het proeven waard voor de volgende keer ;)
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een heerlijke opkikker. Goede communicatie en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 nov 2023
Super bedankt voor de mooie review! 💪🏻🎉 Fijn te horen dat het goed is ontvangen.
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, leuk pakket..ontvanger was er erg blij mee
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Superleuke box!

Superleuke boxen! De ontvanger was er ook erg blij mee:-).
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Ons doel is om een glimlach te toveren op de ontvanger zijn/haar gezicht met onze boxen :)
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Echt geweldig, ziet er prachtig uit en de levering was snel
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 jun 2023
Dank voor de complimenten! Die zijn ook 'goud waard', net als de cadeaubox :-)
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Superbehulpzaam, hebben rekening gehouden met allergien!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jul 2023
Dank je wel :) Het bieden van persoonlijke service is heel erg belangrijk voor ons!
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en op de juiste dag geleverd. Was een groot succes
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Leuk om te lezen dat de jarige van de Borrelbox heeft genoten!! Dank je wel :)