gamepc.nl
Beoordelingen:

275 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.334 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
I've received my computer but no monitor that I've ordered together with my computer. My 1st delivery got delayed, then DHL on the next day put me that I wasn't at home to receive my parcel. On the 3rd day I've received my parcel my computer but no monitor that has been listed on my pakbon. Sorry have to give a low mark.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Product geweldig, bezorging buitengewoon dramatisch

Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was men vergeten de externe dvd writer mee te sturen, inmiddels wel ontvangen , dank. Maar een ander puntje is dat ik als herstelschijf een win10 versie meegekregen heb terwijl op de machine win11pro geinstalleerd is . Graag uitleg hierover.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Van begin tot eind een fijne ervaring, de site is overzichtelijk en duidelijk. Na het plaatsen van een bestelling op zondagavond had ik deze maandagavond al in huis.
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hele goede service, maar..

Een computer samenstellen op de website is makkelijk, je krijgt de juiste onderdelen te zien en je krijgt aanbevelingen over onderdelen zodat alles goed op elkaar aansluit. Echter kreeg ik achteraf een mail dat er toch een configuratie foutje was waarbij een sterkere fan cooler werd aangeraden waardoor mijn bestelling een dag vertraagd werd. Om dit te compenseren kreeg ik de cooler gratis en ontving ik de pc de volgende dag netjes in huis. De bestelling was goed ingepakt en eigenlijk ready to go. Na de pc een avondje intesief gebruikt te hebben kwam ik er de volgende dag achter dat de cpu cooler niet (meer) was aangesloten. Dit kan uiteraard tijdens vervoer gebeurd zijn, maar het leek mij in ieder geval niet erg goed voor de cpu. Klein aandachtspuntje misschien! Verder ontzettend tevreden :))
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn 2de pc die ik aankoop in 5 jaar tijd. Opnieuw goede service. Besteld, de volgende dag een mailtje ontvangen dat ik voor mijn gekozen behuizing en koeler beter een upgrade kies daar mijn samenstelling te zwaar is, zelfde dag hebben ze dit nog aangepast en verstuurd. Dan geleverd zonder problemen. Sinds opstart enkele weken terug geen problemen ondervonden. Mijn vorige pc had na enkele maanden een probleem met de RAM, maar had hen gecontacteerd, de pc opgestuurd en terug ontvangen met vernieuwde componenten in een paar dagen tijd en was kostenloos. Na 5 jaar is mijn video kaart outdated dus nieuwe pc gekocht. Zeer tevreden opnieuw!
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Weer een tevreden klant

Ik heb gekozen voor een pre build pc gezien ik er niet veel verstand van heb. Even gebeld om een aantal dingen te vragen daarbij werd ik super geholpen. Bij ophalen een goed ontvangst, echter had ik zelf iets gemist over Windows. Na overleg hebben ze op locatie een proefversie op de computer gezet voor mij zodat als ik thuis ben ik de computer kan gebruiken. En later heb ik een volledige versie gekocht en zelf geplaatst met behulp van vrienden en internet. De computer ziet er super uit en doet precies wat mijn verwachtingen waren super! Erg bedankt naar de mensen voor de service
Beoordeling melden
AG
Albert G.
Dordrecht
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service en zeer betrouwbaar. Ook snelle levertijd en concurrende prijs.

Mijn ervaring met GamePC is louter positief. Ik koop al mijn PC's al jaren bij hun omdat ze die op maat kunnen samenstellen en testen volgens jouw wensen. De prijs, product garantie, service en levertijd zijn allemaal prima voor mij geweest tot nu toe.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb er een MSI laptop besteld. De laptop die ik had besteld was niet meer.leverbaar. Volgende ochtend ben ik gebeld door een medewerker en heb ik een ander model genomen. zelfde dag nog geleverd. De service is gewoon goed en topproducten.
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geregeld alleen bezorger gaf er weinig om. Bezorger heeft pc voor de deur gezet terwijl het begon te regenen zonder aan te bellen of iets te laten weten. Voor de rest top geregeld en goede pc.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website & goede prijs/kwaliteit

Duidelijke website, snelle en nette levering en goede kwaliteit producten. Zeer tevreden ook over de luchtkussens in de computer voor de veiligheid tijdens de transport.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Product in goede staat, maar vooral de service was top. Bedrijf legt de nadruk op goede professionele service. Ze geven meer om de functionaliteit van het product dan een extra zakcentje en dat zie je. Ze zullen je mailen als ze vragen hebben bij bepaalde specs van je en mocht het de functionaliteit remmen zullen ze je een ander advies geven. ze denken echt mee met de klant en hun wensen.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op vrijdag middag pc besteld . Volgens de website zou ik binnen enkele ogenblikken bericht ontvangen . Nooit bevestiging van bestellen ontvangen totdat ik op maandag middag bericht kreeg dat die klaar stond voor versturen. Behalve dat de bevestiging van bestellen wel beter kan is verder alles prima verlopen en ben ik zeer tevreden . Ook de extra schroeven/kabels waren gewoon meegeleverd.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Customer care was amazing. I made a mistake with the assembly of the pc but i could just send it back and they made sure to install the necessary stuff and send it back to me the same day the pc arrived at their facility. (ofocurse i paid shipping and the extra difference in price). They were super friendly and quick and everything is of great Quality' would recommend to everyone.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service. Het verkeerde moederbord was geplaatst ivm miscommunicatie. Dit kwam ook door mijzelf door de bestelling op het laatste moment te wijzigen, desondanks is er zeer professioneel gehandeld en mocht ik langskomen met mijn pc bij de zaak waar vervolgens het juiste moederbord geplaatst is. De technische dienst is altijd bereikbaar binnen de werktijden en zeer professioneel.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

10/10, mooie mensen

Eigenlijk ging alles precies als afgesproken. Op tijd gebouwd en verzonden. DHL was DHL, en na bijna een week had ik mijn pakket nog niet en ging deze zelfs retour. gamepc heeft vervolgens een nieuwe pc gebouwd die ik kon ophalen zodat ik die dag nog gebruik kon maken van mijn PC. Had niet gehoeven, maar deden ze wel. Top service en topprijzen.
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

'GamePC.NL - Intel Game PC'

Bij 'gamepc.nl' heb ik sinds mijn eerste contact en aankoop in 2015 altijd goede service en advies gekregen wat heeft geleid dat ik recent in november 2023 een nieuwe samengestelde 'Intel Game PC' had aangekocht na mijn voldoende vragen en hierop gekregen antwoorden 👍 zonder nadenken is voor mij 'gamepc.nl' zeker en vast een aanrader 👍🫶👍
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam

Super goede service en eerlijkheid toen ik mijn pc wilde upgraden. Kreeg eerlijk te horen dat hij daar te oud voor was en dat het goedkoper was om een nieuwe te kopen. Omdat ik daar ook niet helemaal mee uit kwam hebben ze me daar ook mee geholpen aan de hand van het budget wat ik had. Uiteindelijk een super pc gekocht!
Beoordeling melden