gamepc.nl
Beoordelingen:

274 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.360 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
vrijdag avond PC binnen gekregen, s'nachts na mijn werk vol enthousiasme thuis om hem samen met mijn zoon aan te sluiten, maar helaas. Deed het niet, volgende dag, denk bel even om het op te lossen, maar het hele weekend niemand kunnen bereiken. Koop je een computer van mijn bijna 1400 euro, doet die het niet en kan je niemand bereiken. Mijn zoon had zich helemaal verheugd op dat weekend, maar een grote teleurstelling. Pas maandag kreeg ik iemand te pakken en heb ik zelf telefonisch de windows kaart weer vast moeten zetten. Jammer dat jullie niet met een tegemoet koming zijn gekomen om mijn zoon toch nog gelukkig te maken. Je kent het gevoel toch nog wel van vroeger, teleurstelling was groot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb er een MSI laptop besteld. De laptop die ik had besteld was niet meer.leverbaar. Volgende ochtend ben ik gebeld door een medewerker en heb ik een ander model genomen. zelfde dag nog geleverd. De service is gewoon goed en topproducten.
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geregeld alleen bezorger gaf er weinig om. Bezorger heeft pc voor de deur gezet terwijl het begon te regenen zonder aan te bellen of iets te laten weten. Voor de rest top geregeld en goede pc.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website & goede prijs/kwaliteit

Duidelijke website, snelle en nette levering en goede kwaliteit producten. Zeer tevreden ook over de luchtkussens in de computer voor de veiligheid tijdens de transport.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Product in goede staat, maar vooral de service was top. Bedrijf legt de nadruk op goede professionele service. Ze geven meer om de functionaliteit van het product dan een extra zakcentje en dat zie je. Ze zullen je mailen als ze vragen hebben bij bepaalde specs van je en mocht het de functionaliteit remmen zullen ze je een ander advies geven. ze denken echt mee met de klant en hun wensen.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op vrijdag middag pc besteld . Volgens de website zou ik binnen enkele ogenblikken bericht ontvangen . Nooit bevestiging van bestellen ontvangen totdat ik op maandag middag bericht kreeg dat die klaar stond voor versturen. Behalve dat de bevestiging van bestellen wel beter kan is verder alles prima verlopen en ben ik zeer tevreden . Ook de extra schroeven/kabels waren gewoon meegeleverd.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Customer care was amazing. I made a mistake with the assembly of the pc but i could just send it back and they made sure to install the necessary stuff and send it back to me the same day the pc arrived at their facility. (ofocurse i paid shipping and the extra difference in price). They were super friendly and quick and everything is of great Quality' would recommend to everyone.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service. Het verkeerde moederbord was geplaatst ivm miscommunicatie. Dit kwam ook door mijzelf door de bestelling op het laatste moment te wijzigen, desondanks is er zeer professioneel gehandeld en mocht ik langskomen met mijn pc bij de zaak waar vervolgens het juiste moederbord geplaatst is. De technische dienst is altijd bereikbaar binnen de werktijden en zeer professioneel.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb mijn pc in zeer goede staat en super service

Ik heb mijn pc in zeer goede staat binnen gekregen en netjes ingepakt. Sterker nog bij het bestellen had ik een te kleine voeding aangevinkt. Dit bedrijf heeft de moeite genomen om mij eerst te bellen (ik nam niet op) en om vervolgens netjes een mail te sturen. met het probleem wat ik verkeerd had gedaan. Kortom een super bedrijf.😄😄 Zeer tevreden en een aanrader 👌🏻😁👍🏼
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

10/10, mooie mensen

Eigenlijk ging alles precies als afgesproken. Op tijd gebouwd en verzonden. DHL was DHL, en na bijna een week had ik mijn pakket nog niet en ging deze zelfs retour. gamepc heeft vervolgens een nieuwe pc gebouwd die ik kon ophalen zodat ik die dag nog gebruik kon maken van mijn PC. Had niet gehoeven, maar deden ze wel. Top service en topprijzen.
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

'GamePC.NL - Intel Game PC'

Bij 'gamepc.nl' heb ik sinds mijn eerste contact en aankoop in 2015 altijd goede service en advies gekregen wat heeft geleid dat ik recent in november 2023 een nieuwe samengestelde 'Intel Game PC' had aangekocht na mijn voldoende vragen en hierop gekregen antwoorden 👍 zonder nadenken is voor mij 'gamepc.nl' zeker en vast een aanrader 👍🫶👍
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam

Super goede service en eerlijkheid toen ik mijn pc wilde upgraden. Kreeg eerlijk te horen dat hij daar te oud voor was en dat het goedkoper was om een nieuwe te kopen. Omdat ik daar ook niet helemaal mee uit kwam hebben ze me daar ook mee geholpen aan de hand van het budget wat ik had. Uiteindelijk een super pc gekocht!
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne ondersteuning van de klantenservice

Online zag ik vaak dat er negatiever ervaringen waren over de klanten service, dit heb ik niet gemerkt. Toen ik mijn pc had besteld kreeg ik geen track en trace code van DHL. Ik heb de klantenservice gebeld en hij heeft mij vervolgens hun eigen tracken trace code gestuurd zodat ik mijn pakketje kon volgen.
Beoordeling melden
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topie

Het kiezen van de specificaties van de computer was geheel makkelijk. De bestelling ging razend snel en vertrouwbaar. Ik heb de computer net een weekje en geniet volledig van de computer zonder enkele problemen. Je hoefde alleen de kabels erin te doen en je kon gelijk beginnen zoals gemeld op de site.
Beoordeling melden
MW
Marc W.
ALMERE
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit is mijn 4rde gamepc via gamepc.nl en allemaal hebben het perfect gedaan. De nette afwerking binnen in de pc zeker waar voor mijn geld. Enig verbeterpuntje dat ik mij kan bedenken is geef een realistisch beeld van bezorging. De volgende dag in huis heb ik in alle 4 de keren niet mogen meemaken.
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super PC, bezorging mag wat beter

Super PC, echter de bezorging was wat minder. PC kast kwam aan met een flinke deuk erin. Dat is geen fijn gevoel bij een nieuwe pc met zo'n prijskaartje.. De verkoper handelde dit wel fijn af door een nieuw zijpaneel op te sturen. Top service, hopelijk in de toekomst wat veiliger in de bezorging!
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de klantgerichtheid en hoe ze je te woord staan heel erg prettig en gaven me ook gelijk een bericht toen er iets niet klopte met mijn samenstelling van de pc en kreeg gelijk door wat ze voor opties hadden. Zeer prettige medewerkers en zal hier zeker mensen naar toe sturen.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super geholpen, klein probleempje met een koelvan maar is direct een oplossing voor gekomen zonder enkel probleem een nieuwe vin toegestuurd gekregen! Zal in de toekomst zeker een computer of computer onderdelen kopen! Klantvriendelijkheid helemaal top. Bedankt gamepc
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

GamePC site werkt erg goed. Aftersales ook prima.

Samenstelling pc via website prima te doen. Persoonlijk advies werd op verzoek gegeven. Aftersales ook prima (na testen bij hen bleek mijn eigen hdmi kabel defect. Kreeg extra mee naar huis waarna alles goed werkte). Ervaringen tot nu toe zeer positief.
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze bellen zelfs op, als bepaalde delen niet matchen met elkaar en geven meteen advies wat beter is is om te doen of wat je juist niet moet doen.. top na mijn mening.. Aan de levering kunnen hun weinig doen als het net n dag later komt..
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

Ik heb 3 desktops en 1 laptop besteld in de afgelopen 8 jaar. De levering is altijd perfect geweest. Snel en goed verpakt. Ik heb zelfs een keer een desktop retour moeten sturen voor reparatie en dit is ook super goed netjes opgepakt.
Beoordeling melden