gamepc.nl
Beoordelingen:

275 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.334 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
I've received my computer but no monitor that I've ordered together with my computer. My 1st delivery got delayed, then DHL on the next day put me that I wasn't at home to receive my parcel. On the 3rd day I've received my parcel my computer but no monitor that has been listed on my pakbon. Sorry have to give a low mark.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb mijn pc in zeer goede staat en super service

Ik heb mijn pc in zeer goede staat binnen gekregen en netjes ingepakt. Sterker nog bij het bestellen had ik een te kleine voeding aangevinkt. Dit bedrijf heeft de moeite genomen om mij eerst te bellen (ik nam niet op) en om vervolgens netjes een mail te sturen. met het probleem wat ik verkeerd had gedaan. Kortom een super bedrijf.😄😄 Zeer tevreden en een aanrader 👌🏻😁👍🏼
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super geholpen, klein probleempje met een koelvan maar is direct een oplossing voor gekomen zonder enkel probleem een nieuwe vin toegestuurd gekregen! Zal in de toekomst zeker een computer of computer onderdelen kopen! Klantvriendelijkheid helemaal top. Bedankt gamepc
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

Ik heb 3 desktops en 1 laptop besteld in de afgelopen 8 jaar. De levering is altijd perfect geweest. Snel en goed verpakt. Ik heb zelfs een keer een desktop retour moeten sturen voor reparatie en dit is ook super goed netjes opgepakt.
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel en zo als altijd is het een goede kwaliteit pc die met zorg in elkaar gezet is. Wat je beter kan doen is mij een gratis pc geven maar ik begrijp wel als dat niet gaat ;)
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben er super blij mee op zondag avond besteld maandag avond kreeg ik hem binnen dankjewel game pc voor het bouwen en wie weet tot te volgende 🙏🏼
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging helemaal goed, alleen dhl was langzaam maar ja das dhl 🤷 al vind ik 3 dagen wachten voor je pc echt niks ging zo snel
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hier besteld , zeer snel binnen gekomen en super kwaliteit pc . Zeker een aanrader
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch snelle levering! Binnen 20 uur binnen en netjes afgeleverd. Klasse.
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overzichtelijk, makkelijk en duidelijk.

Makkelijk en overzichtelijk qua uitzoeken. Snelle levering, goeie pc. Super!
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt. Nette afwerking van de snoeren etc.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top personeel. Weten waar ze het over hebben.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
top
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
nvt
Beoordeling melden