gamepc.nl
Beoordelingen:

275 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.334 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
I've received my computer but no monitor that I've ordered together with my computer. My 1st delivery got delayed, then DHL on the next day put me that I wasn't at home to receive my parcel. On the 3rd day I've received my parcel my computer but no monitor that has been listed on my pakbon. Sorry have to give a low mark.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Schade bij verzendingen en kosten klant

Binnen 1 jaar liep PC niet lekker, moest worden opgestuurd. Verzending zou mijn kosten zijn maar na aandringen wel verzendlabel DPD via PC-samenstellen gekregen. Echter bij aankomst schade door vervoerder: deuken, schade intern door losgeraakte harde schijf. Kosten vervanging materiaal voor mijn rekening, 75 euro moederbord, deuken kast maar niet hersteld.... DPD blijkbaar niet aan te spreken omdat mijn (dubbele) verpakking door hen "niet geaccepteerd" werd?? Blijkbaar wel want ze hebben het verzonden, ondanks tekst "breekbaar en voorzichtig" dus toch schade door hun handelen. Overigens ook al destijds bij toezenden van de nieuwe PC...toen wel op kosten van PC samenstellen verholpen maar dus niet betrouwbaar dat verzenden bij PC's!!
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel erg blij met mijn nieuwe game PC! Fijne website om je keuze te maken tussen de verschillende onderdelen volgens je eigen budget. Game pc is met zorg gebouwd en ziet er dan ook heel goed uit! Snelle levering, wel een dagje later dan ze beloofd hadden ivm drukte (maar wel netjes gecommuniceerd via e-mail) en goed verpakt. Ga zo door toppers!
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een dikke 10

Mijn pakket was plotseling vertraagd.....volgens dhl .....en zou pas dage later komen...gemailed met klantenservice van gamepc ..erg snel en vriendelijk geholpen....pc kwam erna dezelfde dag nog Geweldige service en afhandeling en de pc is super ...gamepc.nl krijgt van mij een dikke 10
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Site kan beter, service is top

De site werkte niet helemaal lekker - zoals bv advertenties over belangrijke info, maar de bestelling zelf is snel en goed afgehandeld. We hadden de PC meteen de dag erna in huis (zoals geadverteerd) en zijn er erg blij mee.
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Case

Had een pc besteld en de case die erbij hoorde was niet op voorraad. Was de volgende dag direct gebeld waarbij een andere, grotere case werd aangeboden voor hetzelfde bedrag.
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd en goed naar wens alleen was het niet duidelijk dat de ssd niet ook voor extra opslag zorgt, was wss een foutje van mijn kant
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijkheid en service is super. Misschien een verbeterpunt om ook de kosten van een product weer te geven op de site.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service DHL bezorgde de bestelling niet, en na contact met GamePC, stuurden ze een nieuwe. Top gedaan
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerst telefonisch uitstekend telefonisch geholpen, daarna keuze kunnen maken en de volgende dag opgehaald .
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
geleverd zoals beloofd, (schijnbaar - ben ik ook geen expert) interessante prijs
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en fijne prijs voor wat je er voor krijgt.
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering computer goed samen te stellen
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Echt mooie en sterke game pc
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en veilig opgestuurd.
Beoordeling melden