profipack.nl- Logo - Beoordelingen

profipack.nl
Beoordelingen:

817 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.466 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn producten verkeerd geleverd. Daar kan ik een negatieve review over schrijven, maar een fout kan gemaakt worden. Het is echter dan hoe wordt het opgelost? Dat bepaald voor mij de kwaliteit. Na kort mail contact zijn de juiste producten ontvangen. De verkeerd geleverde producten mag ik behouden. TOP! De producten zijn van goede kwaliteit ( dat is uiteraard ook belangrijk)

de meest kritische beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijdepapier besteld - was heel slecht verstuurd want de grote vellen waren opgerold in verpakking en die stak gewoon uit de doos omdat de doos te klein was. Papier is van slechte kwaliteit - niet het zijdevloeipapier wat ik gewend ben - daargelaten dat door de manier waarop het verpakt is de randjes van het papier helemaal gerafeld en gekreukt zijn. Aangezien ik het gebruik om mijn kunstwerken te beschermen moet het er enigszins netjes uitzien. Dit kan ik hier niet voor gebruiken helaas. Als je het gebruikt om spulletjes in te pakken is het waarschijnlijk prima maar wel hele goedkope kwaliteit papier - niet iets wat mooi is om een doosje mee te vullen bijvoorbeeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Fijn dat u een beoordeling heeft achtergelaten, bedankt!
WV
Wil v.
Vught
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GR
Gerard R.
Castricum
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de fijne beoordeling! FIjne dag!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KB
K B.
Oosterhout
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Tot een volgende keer!
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
The package has not yet been delivered. They keep sending a message every day that it will be delivered that day, but I still haven’t received the package
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
16 apr 2024
Thank you for your feedback and apologies for the inconvenience! We have handed over the shipment to DHL, and indeed, it seems to be stuck there. I have just spoken with DHL, and they will look into how the package can still be delivered to you. If we have more information, we will get back to you immediately.
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beetje jammer dat ze niet reageren op mailtjes
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 apr 2024
Wat vervelend dat er niet gereageerd is op jullie mailtjes. Ik denk dat er dan iets is misgegaan bij het versturen, of een miscommunicatie van onze kant. Ik ga u direct contacten en zorgen dat we het oplossen. Fijne dag!
AK
Ab K.
Rotterdam
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
22 apr 2024
Goedemiddag Ab, Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een beoordeling te schrijven. Ik heb uw bestelgeschiedenis bekeken en gezien dat u 4 x een set van 50 postdozen heeft besteld. Bij geen van uw bestellingen is een beschadiging gemeld. Uiteraard kan het voorkomen dat een pakketje onderweg beschadigd raakt, en dat betreuren we zeker. Helaas kunnen wij echter niets doen als u het niet meldt en ons geen eventuele foto's stuurt. Onze vriendelijk klantenservice staat u altijd graag telefonisch te woord of antwoord altijd uw mail. Met vriendelijke groet, Team Profipack PS; Ab, u kunt beter even de klantenservice de foto's mailen van de dozen in plaats van meerdere revieuws te plaatsen over hetzelfde
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!