profipack.nl- Logo - Beoordelingen

profipack.nl
Beoordelingen:

817 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.466 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn producten verkeerd geleverd. Daar kan ik een negatieve review over schrijven, maar een fout kan gemaakt worden. Het is echter dan hoe wordt het opgelost? Dat bepaald voor mij de kwaliteit. Na kort mail contact zijn de juiste producten ontvangen. De verkeerd geleverde producten mag ik behouden. TOP! De producten zijn van goede kwaliteit ( dat is uiteraard ook belangrijk)

de meest kritische beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijdepapier besteld - was heel slecht verstuurd want de grote vellen waren opgerold in verpakking en die stak gewoon uit de doos omdat de doos te klein was. Papier is van slechte kwaliteit - niet het zijdevloeipapier wat ik gewend ben - daargelaten dat door de manier waarop het verpakt is de randjes van het papier helemaal gerafeld en gekreukt zijn. Aangezien ik het gebruik om mijn kunstwerken te beschermen moet het er enigszins netjes uitzien. Dit kan ik hier niet voor gebruiken helaas. Als je het gebruikt om spulletjes in te pakken is het waarschijnlijk prima maar wel hele goedkope kwaliteit papier - niet iets wat mooi is om een doosje mee te vullen bijvoorbeeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
25 apr 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon super
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
4 apr 2024
Geen gewone, maar zeer fijne beoordeling! :) Fijne dag!
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
16 apr 2024
Perfecte beoordeling! Fijne dag!
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Bedankt voor deze positieve review! Wij hopen u weer van dienst te kunnen zijn!
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
19 apr 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
16 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Tot een volgende keer!
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
15 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling!
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden