profipack.nl- Logo - Beoordelingen

profipack.nl
Beoordelingen:

817 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.466 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn producten verkeerd geleverd. Daar kan ik een negatieve review over schrijven, maar een fout kan gemaakt worden. Het is echter dan hoe wordt het opgelost? Dat bepaald voor mij de kwaliteit. Na kort mail contact zijn de juiste producten ontvangen. De verkeerd geleverde producten mag ik behouden. TOP! De producten zijn van goede kwaliteit ( dat is uiteraard ook belangrijk)

de meest kritische beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijdepapier besteld - was heel slecht verstuurd want de grote vellen waren opgerold in verpakking en die stak gewoon uit de doos omdat de doos te klein was. Papier is van slechte kwaliteit - niet het zijdevloeipapier wat ik gewend ben - daargelaten dat door de manier waarop het verpakt is de randjes van het papier helemaal gerafeld en gekreukt zijn. Aangezien ik het gebruik om mijn kunstwerken te beschermen moet het er enigszins netjes uitzien. Dit kan ik hier niet voor gebruiken helaas. Als je het gebruikt om spulletjes in te pakken is het waarschijnlijk prima maar wel hele goedkope kwaliteit papier - niet iets wat mooi is om een doosje mee te vullen bijvoorbeeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Op tijd en compleet geleverd

Als verpakkingsmaterialen leverancier was de verpakking waarin de spullen geleverd waren zeer matig. Spullen zijn naar wens.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
MW
Marion W.
Den Helder
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service.

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Artikel conform wat op de website afgebeeld en beschreven werd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze services en producten. Tot een volgende keer!
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor deze beoordeling! We proberen elke zending zo snel mogelijk te leveren!
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wij bestellen altijd bij Profipack, snelle levering, prima support, goede producten.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze positieve beoordeling te schrijven! Wij hopen jullie snel weer van dienst te kunnen zijn!
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

gewoon goed

besteld en snel geleverd, zoals verwacht. 2e keer besteld en wederom goed.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
4 apr 2024
Fijn dat u tevreden bent met onze artikelen! Tot een volgende keer!
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel producten, snel bezorgd. website kan wel iets overzichtelijker
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service Prima prijs, snel geleverd Dankjewel!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze services! Fijne dag!
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service en een snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Fijn dat jullie tevreden zijn met onze service en levering. We staan graag een volgende keer voor jullie klaar!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en levering! Fijne dag!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! We doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct advies, snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
25 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en fijne service
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Fijn dat u tevreden bent en bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijne dag!
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en zeer vlot bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
15 apr 2024
Wat fijn dat jullie tevreden zijn met onze snelle levering! Fijne dag!
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en snelle service.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
RP
Roos P.
Heerenveen
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
16 apr 2024
Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de levertijd van jullie bestelling! Fijne dag!
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en compleet
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
11 apr 2024
Fijn dat u tevreden bent! Tot een volgende keer!
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfecte levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
4 apr 2024
Fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling! Fijne dag!