Travelbags.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
Travelbags.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Travelbags.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022

Beoordelingen voor Travelbags.nl

3.012 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

104.986 beoordelingen in totaal

24 jun. 2023
Al in 2011 mijn eerste grote mensen koffer van Samsonite gekocht bij Travelbags (in de tussentijd ook een set voor mijn ouders besteld). Meer dan 10 jaar (en tientallen reizen) verder werd het tijd om deze onverwoestbare Samsonite te vervangen. Na contact met de klantenservice is de keuze gevallen op de Samsonite Essens Spinner ik heb meteen twee koffers besteld. Levering snel via DHL, en communicatie met de mensen van Travelbags was zeer adequaat. Met meer dan 10 jaar ervaring v.w.b. het leveren van kwaliteitsproducten en de opvallend prettige communicatie kan ik dit bedrijf zonder meer aanbevelen. Tot over tien jaar voor de volgende set!

de meest kritische beoordeling

5 aug. 2023
Op de website stond een paraplu die fikse windstoten aan zou kunnen. Eenmaal thuis maak ik hem rustig open en - alsof de plastic verbinding tussen stang en scherm van drop is - hij breekt af. Geen kracht, geen rare beweging, eerder rustig. Verbaasde me dat iets zo snel kon breken. Op de eerste e-mail die ik heb gestuurd over de verzending die als "geleverd" stond terwijl er niemand aangebeld had werd snel gereageerd. (Hij bleek in de brievenbus te zitten, waar ik hem niet verwachtte: mijn prut paraplu van 5 euro heeft meer body dan dit ding). Op de tweede e-mail met foto's van de gebroken plu die ik heb verstuurd heb ik niets gehoord. Misschien hebben ze hem gemist, zal hem nog eens sturen. Maar dat ding was dus echt bizar slecht gemaakt.

Beoordelingen voor Travelbags.nl

8 sep. 2023
Mooie duidelijke overzichtelijke site, met ruim voldoende keuze Blij met mijn nieuwe hand/laptoptas.

Goede, snelle levering

Goede, snelle levering. Duidelijke communicatie en goed verpakt. Een volgende keer zeker weer
5 sep. 2023

Duidelijke website, makkelijk bestellen, mooie producten en een snelle en correcte levering.
27 aug. 2023
Ons kleindochter is super blij met haar rugzak. Kwaliteit is prima en service is ook prima!!
Overzichtelijke site, goede prijzen, snelle levering. Er hoeft niks beter gedaan te worden!
Fast service, good price and quality products. I love my new Roncato carry on. Thank you!
CV
Conny v.
Arnhem
26 aug. 2023
Uitstekend! Zeer snelle levering Kwalitatief zeef goede producten. Snelle levering.
30 aug. 2023

Tevreden klant

Het was simpel en snel zoeken, daarna was bestelling de volgende dag in huis Helemaal top
7 sep. 2023

Heel goed

Goede, snelle service zowel in de winkel als via de webshop. Goede kwaliteit producten.
1 sep. 2023
Fijne snelle bezorging. Foto’s en omschrijving van de tas kunnen nog iets uitgebreider.
17 uur geleden
Duidelijke website, goed geholpen in de winkel in Deventer. Vriendelijke verkoopster.
Goede kwaliteit tassen. Goed verpakt. Snel bezorgd. Goede prijs/ kwaliteit verhouding
4 sep. 2023

Goede service!

Snel besteld, duidelijke site, snelle levering, product precies wat verwacht werd, top
GV
9 sep. 2023
Snel en en mooie tas , precies wat ik zocht( ietsje minde vulling was fijn geweest)
5 sep. 2023
Snelle en goede levering. Netjes verpakt ! Altijd mooie en goede kwaliteit tassen!
heldere website, snelle afhandeling en bezorging. het product is zoals verwacht.
26 aug. 2023

Snelle bezorging, product voldoet aan alle eisen

Snelle service, product voldoet aan de eisen en ziet uit zoals op de afbeelding.
4 sep. 2023
Super mooie toilet tas. s'avonds besteld de volgende dag daadwerkelijk hier. Top
27 aug. 2023
Zeer tevreden, handbagage koffer besteld en dag erna al binnen. Dus mooi gegaan.
6 sep. 2023
Hele snelle service. De volgende dag in huis. Tas precies zoals op de foto's.