Teamsportbedarf.nl- Logo - Beoordelingen

Teamsportbedarf.nl
Beoordelingen:

175 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden654 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Na contact lukte het allemaal snel. De mogelijkheid om contact op te nemen - schriftelijk of telefonisch is onvoldoende. Ik heb lang moeten zoeken naar de contactgegevens. Die zouden bovenin de webpagina moeten staan of een verwijzing ernaar. het staat ergens helemaal onderin, waar het niet opvalt.

Meest relevante negatieve beoordeling

3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste, jullie verliezen 2 sterren door de levering. 5 dagen op rij hebben we een mail ontvangen dat er "vandaag geleverd" ging worden. We bleven speciaal thuis en toen we moesten werken werden de buren zelfs ingeschakeld. Helaas.... Na anderhalve week werd er eindelijk toch geleverd. Dit is zeker niet leuk, jullie moeten op de website levertijd vermelden of persoonlijk via mail een leverdatum meedelen. Werkpuntje om te verbeteren !Website en prijzen zijn wel ok.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Teamsportbedarf.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke zoekfunctie. Alleen als je in de winkelwagen wilt kijken dan kun je niet rechtstreeks terug in de oude bestelpagina waar je vandaan kwam.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echt een aanrader

Producten zijn overeenkomstig de beschrijving, netjes ingepakt en geleverd. Super prijzen Het zou alleen misschien sneller verstuurd kunnen worden.
Beoordeling melden
WH
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De Nederlandse postcode controle iets uitbreiden. Het voor u gewenste formaat 1234AB noemen op de pagina. Dat voorkomt latere foutmeldingen.
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aan de deur afgezet

Materialen, levertijd en informatie waren in orde. Het pakket werd echter aan de deur afgezet zonder te bellen. Wij waren nochtans thuis
Beoordeling melden
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten werden snel geleverd. Prima op de hoogte gehouden over het verloop van het verwerkingsproces. Product voldoet aan omschrijving.
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Magneten van 20 mm waren goed Magneten 11 mm sloegen nergens op. Ijzeren ronde schijfjes, verroest en geen cijfers erop of meegeleverd
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zorg ervoor dat klanten die weer terug komen hun oude bestellingen kunnen inzien! Zodat ze wellicht een herhaal bestelling kunnen doen
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

In één keer afleveren in plaats van drie aparte leveringen

In één aflevering de vier pakketten aanbieden bij de besteller in plaats van in drie leveringen. Hele vreemde gang van zaken.
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top kwaliteit van materiaal en aan een heel democratische prijs Heel veel keuze voor verschillende doeleinden. Echt top👌
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was niet compleet, maar na een mailtje werd het netjes en snel goed in orde gemaakt. Petje af daarvoor 👍🏾
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen opmerkingen. Het materiaal wat jullie bieden is top en de leveringen zijn altijd op tijd. Blijf zo verder doen!!!
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als het afleveradres permanent anders is dan het factuur adres moet dit toch elke keer weer opnieuw aangepast worden.
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

vriendelijke prijs en znel geleverd

vriendelijke prijs en snel geleverd prima bedrijf ik heb bij dit bedrijf eerder bestelling gedaan met tevredenheid
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijs Had iets betere kwaliteit verwacht, mss betere omschrijving geven op website
Beoordeling melden
BH
Brigitte H.
Bocholtz
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is nogal een weg met obstakels om uiteindelijk je bestelling te kunnen afronden middels een betaling...
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 apr 2024
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. Helaas hadden we een verstoring in ons betalingssysteem, wat tot deze problemen kan leiden. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik dank u voor uw begrip en hoop dat wij u bij uw volgende bestelling kunnen overtuigen van onze kwaliteit.
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De juiste prijs/kwaliteit verhouding. Zonder problemen en binnen korte tijd de bestelling mogen ontvangen.
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kon nu op factuur betalen voor bedrijven. Daarnaast goede verzorging en snelle reacties op mijn vragen.
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs , kwaliteit en snelle service. Alleen iets sneller informeren wanneer shipment wordt geleverd.
Beoordeling melden
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service OK

De bestelling is goed aangekomen. Alleen spijtig dat het in twee afzonderlijke zendingen is toegekomen
Beoordeling melden
AB
Anneke B.
Stadskanaal
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Attent en klantvriendelijk. Ik had mijn adres niet juist vermrmd en daarover ontving ik een mailtje
Beoordeling melden