MegaGadgets.nl- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.nl
Beoordelingen:

484 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.246 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle bestelde artikelen goed ontvangen, snel bezorgd. Alles netjes verpakt behalve 1 artikel was duidelijk een retourzending geweest. De maze ball had een erg gehavende doos die met plakband terug dichtgemaakt en opgelapt werd. Voor mezelf had ik dat niet zo erg gevonden maar aangezien het een cadeautje is, vind ik het wel een beetje jammer om het zo te moeten gaan afgeven binnenkort... Verder alles prima in orde en tevreden.

de meest kritische beoordeling

14 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
XL wijnglas besteld. Beschadigd ontvangen. Via de helpdesk daar een bericht over gestuurd, zoals aangegeven staat op de website. Ze geven aan binnen 24 uur te reageren. Na 5 dagen nog steeds geen reactie helaas. Je kunt ze niet bellen. Nu het product retour gestuurd. Staat ook niet duidelijk waar het naar toe gestuurd moet worden. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Op de website staat dat het ongeveer 14 dagen + 30 dagen duurt. Hier bestel ik dus nooit weer iets.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke spullen voor redelijke prijs en volgende dag al geleverd. Helemaal top.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hi! Jouw review was als een virtueel high-five - hartstikke gaaf! 🙌 Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij ons draait alles om blije klanten, dus als je nog meer glimlachen wilt verzamelen, staan onze digitale schappen altijd voor je open! Groetjes Anne
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke gadgets. Snelle, duidelijke bestelling. Ennn snelle levering. Toppppp
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Jouw review was als een virtueel high-five - hartstikke gaaf! 🙌 Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij ons draait alles om blije klanten, dus als je nog meer glimlachen wilt verzamelen, staan onze digitale schappen altijd voor je open! Groetjes Anne
MM
Marion M.
Noord-Scharwoude
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuke webshop

Duidelijke site, snel geleverd, goede opties,van betalen. Leuke artikelen.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle reactie op vragen en alles wordt meer dan keurig afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Jouw review was als een virtueel high-five - hartstikke gaaf! 🙌 Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij ons draait alles om blije klanten, dus als je nog meer glimlachen wilt verzamelen, staan onze digitale schappen altijd voor je open! Groetjes Anne
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top!!! supersnelle levering! donderdag besteld maandag netjes bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hi Myriam, Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Anne
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk cadeau voor tijdens de feestdagen voor vrienden of familieleden.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
9 jan 2024
Hi Gitte! Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijkheid komt bij dit bedrijf gelijk naar boven drijven
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hallo Elton, jouw review bracht een glimlach op ons gezicht die net zo straalt als een discobal op een feest! 🕺💃 Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. Als je in de toekomst op zoek bent naar meer 'wauw'-momenten, weet dat we er zijn om je telkens opnieuw te verrassen! Als blijk van dank willen we je graag een kortingscode aanbieden voor je mooie review. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice!
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb op korte tijd gekregen wat ik had besteld en was netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Bedankt voor je geweldige feedback! Jij bent als de kers op de taart van onze dag! 🍒🍰 Het doet ons ontzettend veel plezier dat je tevreden bent. Als je nog meer 'kersen' op jouw 'taart' wilt, staan we klaar met de toppings! Groetjes Anne
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Altijd compleet. Niets stuk. Wat wil je nog meer ?
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hi! Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Graag wil ik je bedanken voor deze amazing review. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar onze klantenservice! Groetjes Anne
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Leuke, gekke klok. Prima prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product. Netjes optijd geleverd. Zoontje is er zeer blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
4 dec 2023
Hi Julien, wat leuk om te horen dat uw zoontje zo blij is met de Candygrabber. Veel plezier ermee! Bedankt voor je review en veel plezier met het artikel. Tot ziens op onze webshop. Groetjes Anne
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Altijd goed!

Altijd wt te vinden ! goede service, leuke hebben dingetjes enz!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hi Koeleveld, jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Anne
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
onduidelijk of het artikel op voorraad was. Maar netjes opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hartelijk dank voor je review. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Als je nog waardevolle tips hebt, zijn we daar zeer benieuwd naar en staan we open voor suggesties! Aarzel niet om ze met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Anne
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze aan leuke betaalbare cadeautjes. Snelle levering
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle.levering en alles oke producten kloppen met beloftes
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
4 dec 2023
Hi! Bedankt voor je review en veel plezier met het artikel. Tot ziens op onze webshop. Groetjes Anne
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden met deze aankoop! Snelle en nette bezorging.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
9 jan 2024
Hi! Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! Groetjes Anne
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

contact servicemedewerker super

Weeerom contact met de servicemedewerker(s) fantastisch
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en de producten precies zoals aangegeven
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hallo Paul! Bedankt voor je geweldige feedback! Jij bent als de kers op de taart van onze dag! 🍒🍰 Het doet ons ontzettend veel plezier dat je tevreden bent. Als je nog meer 'kersen' op jouw 'taart' wilt, staan we klaar met de toppings! Groetjes Anne
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen.

Aantrekkelijk geprijsd, vlot bezorgd. Kom graag terug.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! Groetjes Anne
JM
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima website, aantrekkelijk geprijsd, snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
9 jan 2024
Hallo Jeroen! Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Ik zou je graag willen bedanken met een kortingscode. Hiervoor kan je mailen naar onze klantenservice. Groetjes Anne