monsieurtshirt.nl- Logo - Beoordelingen

monsieurtshirt.nl
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden306 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Very good quality of the t-shirt! Great customer service. I had a discount code and unfortunately it didn’t work upon check out. When I contacted the customer service, they were quick to respond and gave a refund in the amount of the discount code.

de meest kritische beoordeling

8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket nooit ontvangen en ruim voor valentijn besteld!!! En dan nu ook nog herinneringen krijgen via klarna dat er betaald moet worden. Ronduit schandalig!!! Ik zeg: inpakken en wegwezen met dit bedrijf en graag sneller dan de bezorging van jullie producten 🤣🤣
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor monsieurtshirt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GE
Gerard E.
Wageningen
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
11 jul 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We hebben per e-mail contact met u opgenomen om de oorzaak van uw ontevredenheid te achterhalen. Met vriendelijke groet Het Mr Tshirt team
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ET
ellen t.
Twente
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
3 jul 2023
Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons op de hoogte te stellen. Onze excuses voor het ongemak. We hebben per e-mail contact met u opgenomen om erachter te komen wat uw ontevredenheid heeft veroorzaakt. Met vriendelijke groet, Het team Mr Tshirt
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb mijn bestelling voor vaderdag geplaatst heb het nog steeds niet....
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
17 aug 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Uw eerste pakket is verloren gegaan door de vervoerder en wij hebben contact met u opgenomen om een zo spoedig mogelijke terugzending voor te stellen. Hoogachtend, Het Mr Tshirt team
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds het product niet binnen. Meer dan 9 weken geleden besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
19 jul 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Onze excuses voor de vertraging, de bestelling is geplaatst op 26/05 en is verzonden op 30/05. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de kwaliteit van de dienstverlening van het bedrijf. We zullen de vervoerder informeren zodat dit niet meer gebeurt. Hartelijk dank, Het Mr Tshirt team
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb een klacht ingediend en geen reactie

Ik heb een klacht ingediend en hier wordt niet op gereageerd
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
27 jun 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We verontschuldigen ons voor het ongemak. We hebben per e-mail contact met u opgenomen om uit te zoeken wat de oorzaak van uw ontevredenheid is. Hoogachtend, Het Mr Tshirt team
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
T shirts niet ontvangen. Volgens hun wel bezorgd. Niet dus.
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
17 aug 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Uw eerste pakket is verloren gegaan door de vervoerder en wij hebben contact met u opgenomen om een zo spoedig mogelijke terugzending voor te stellen. Hoogachtend, Het Mr Tshirt team
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerd geleverd totaal niks heb ik hieraan
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
20 jul 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We verontschuldigen ons voor het ongemak. We hebben per e-mail contact met u opgenomen om uit te zoeken wat de oorzaak van uw ontevredenheid is. Hoogachtend, Het Mr Tshirt team
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurt veelste lang voor zo iets kleins
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
25 jul 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Onze excuses voor het ongemak. Uw bestelling had enige vertraging in de productie, waardoor de levertijd langer werd. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. We horen graag van u, Het Mr Tshirt team
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje was ruim 3 weken te laat
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
9 okt 2023
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Onze excuses voor het probleem dat u ondervond. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het product en de service die wij van u hebben ontvangen. Wij hebben een zeer hoge servicestandaard van u ontvangen en zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het product. We wensen u veel plezier met uw bestelling, Het Mr Tshirt team