3 dec. 2022
Het product ziet er top uit. Geweldig dat het ook te maken is voor de wat grotere gezinnen.
Mooie lijst en dik papier voor de poster.
Echter, ze maken gebruik van de slechtste distributeur ooit zijnde DPD. Ik heb weer achter mijn pakket moeten aangaan. Dat vind ik echt jammer.
Bij bestellen wordt 2 dagen levertijd aangegeven. Helaas werd dit 5 dagen nadat ik gevraagd had naar een TT code.
Afmeting van poster 60x40 cm komt niet overeen met een lijst van 60x40 cm, aan beide kanten een wit randje zichtbaar, zonde.
Goedemorgen,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons op de hoogte te stellen. Onze excuses voor het ongemak. We hebben per e-mail contact met u opgenomen om erachter te komen wat uw ontevredenheid heeft veroorzaakt.
Het team Mr Tshirt
12 mei 2023
Antwoord van monsieurtshirt.nl
15 mei 2023
Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We verontschuldigen ons voor het ongemak. We hebben per e-mail contact met u opgenomen om uit te zoeken wat de oorzaak van uw ontevredenheid is.
Hoogachtend,
Het Mr Tshirt team