dakdragerexpert.nl- Logo - Beoordelingen

dakdragerexpert.nl
Beoordelingen:

295 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden837 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product geleverd zoals omschreven. Zoals in andere reviews terug is te zien, klopte de opgegeven levertijd in mijn geval ook niet. (dit was ruim een week i.p.v. de volgende dag). Het vooraf opgeven van een realistische levertijd en deze bij de gebruikersprofiel beter up-to-date te houden, zijn wat mij betreft de verbeterpunten. De telefonische bereikbaarheid is ook wat minimaal, echter, gekeken naar de prijzen vind ik het niet gek dat hierop "bespaard" is. Ondanks deze kritische punten, voor de prijs zou ik in ieder geval hier nog een keer bestellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Via de site een set dakdragers en een daktas besteld. Beide kwamen zoals op de site weergegeven een paar dagen later thuis aan. Wat wel tegen viel is de staat waarin het geheel binnen kwam. De dakdragers zaten niet verpakt behalve dan in de overdoos waar het geheel in vervoerd is, de daktas in een doos die al open was. Het geheel oogde niet "nieuw" op de dakdragers leken al gebruikssporen te zitten. Doordat we te weinig tijd hadden voor ons eigen vakantie vertrek hier verder geen aktie op ondernomen maar het gevoel dat hierdoor blijft hangen is wel jammer. Geheel is wel compleet en prima functioneel.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor dakdragerexpert.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb eerst gebeld om te vragen of het op voorraad was. En meteen gevraagd of ze zsm wilden versturen. De medewerker heeft goed meegedacht en daardoor waren de fixpoints van Thule net op tijd voor onze vakantie. Top service!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer klantvriendelijk en goede spullen

Zeer klantvriendelijk team, vlot geholpen aan dakdragers. Die heb ik voor een week gehuurd. Dat ging heel vlot via de website en op de locatie. Heel goede service ontvangen bij het ophalen en het brengen. Kan ik zeker aanraden en ga ik volgende keer ook weer naar toe
Beoordeling melden
RP
Richard P.
SCHIEDAM
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden, kan niet veel anders zeggen

Snelle verzending. gelukkig 1 van de weinigen die nog iets voor een Thule Rapid system heeft liggen. Prijzig. maar goed dat is alles van Thule helaas. Bestellen enz verliep prima.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te navigeren website met zeer duidelijke omschrijvingen en keuze menu’s . Eenmaal besteld en betaald was de bezorging prompt en correct. Prima product.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering!

Snelle levering. Er ontbrak een klein onderdeel omdat de doos tijdens transport open was gegaan. Het ontbrekende onderdeel had ik de dag erna in huis.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goeie prijs en snelle reactie

Goeie prijs, snelle levering en ook snelle reactie op vragen.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles klopte gewoon, zoals het een goede zaak betaamt!
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onderdeel, toch niet alledaags, aanwezig
Beoordeling melden