gamepc.nl
Beoordelingen:

277 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.265 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit was mijn 2e PC die ik bij Gamepc heb gekocht. Bij de eerste waren wat problemen, maar dat was meer een misverstand en is uiteindelijk toch goed ge komen. Na 2 jaar ging mijn videokaart stuk., Ganmepc stuurde binnen een paar dagen een nieuw (en zelfs een iets betere) kaart op. Zeer tevreden dus. Vandaar dat ik weer bij GamePC heb gekocht. De levering van de PC was zeer snel (de volgende dag al). Mijn PC staat in de huiskamer, dus geluid, of het afwezig zijn van geluid, is voor mij zeer belangrijk. Ik heb daar met de samenstelling rekening mee gehouden en gekozen voor Be quiet! Pure Base 600 componenten waar mogelijk, De PC is inderdaad weer "Fluister stil". Er zat een kaartje bij met naam en contact van de medewerker die de PC had klaar gemaakt en dat vond ik zeer vriendelijk en handig voor als er eventueel problemen zijn. Ik ben zeer zeer tevreden en kan GamePC echt bij iedereen aanbevelen.

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
I've received my computer but no monitor that I've ordered together with my computer. My 1st delivery got delayed, then DHL on the next day put me that I wasn't at home to receive my parcel. On the 3rd day I've received my parcel my computer but no monitor that has been listed on my pakbon. Sorry have to give a low mark.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

Ik heb 3 desktops en 1 laptop besteld in de afgelopen 8 jaar. De levering is altijd perfect geweest. Snel en goed verpakt. Ik heb zelfs een keer een desktop retour moeten sturen voor reparatie en dit is ook super goed netjes opgepakt.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel en zo als altijd is het een goede kwaliteit pc die met zorg in elkaar gezet is. Wat je beter kan doen is mij een gratis pc geven maar ik begrijp wel als dat niet gaat ;)
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben er super blij mee op zondag avond besteld maandag avond kreeg ik hem binnen dankjewel game pc voor het bouwen en wie weet tot te volgende 🙏🏼
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging helemaal goed, alleen dhl was langzaam maar ja das dhl 🤷 al vind ik 3 dagen wachten voor je pc echt niks ging zo snel
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hier besteld , zeer snel binnen gekomen en super kwaliteit pc . Zeker een aanrader
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overzichtelijk, makkelijk en duidelijk.

Makkelijk en overzichtelijk qua uitzoeken. Snelle levering, goeie pc. Super!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt. Nette afwerking van de snoeren etc.
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top personeel. Weten waar ze het over hebben.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
top
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
nvt
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam

Super goede service en eerlijkheid toen ik mijn pc wilde upgraden. Kreeg eerlijk te horen dat hij daar te oud voor was en dat het goedkoper was om een nieuwe te kopen. Omdat ik daar ook niet helemaal mee uit kwam hebben ze me daar ook mee geholpen aan de hand van het budget wat ik had. Uiteindelijk een super pc gekocht!
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze bellen zelfs op, als bepaalde delen niet matchen met elkaar en geven meteen advies wat beter is is om te doen of wat je juist niet moet doen.. top na mijn mening.. Aan de levering kunnen hun weinig doen als het net n dag later komt..
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie configuratie

Ik heb een eigen samengestelde configuratie laten bouwen en daar ben ik erg blij mee. Vraagtekens over levering en betaling zijn ten goede uitgekomen. Mooie configuratie die perfect werkt. Top !!!
Beoordeling melden
RS
Rob S.
Velsen
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks dat de levering (begrijpelijk gezien de periode) iets later was ben ik erg tevreden over de communicatie met klantenservice en uiteraard het uiteindelijk geleverde product. Aanrader.....
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes geleverd inclusief extra uitleg hoe je bijv. Windows zelf kan installeren. Mijn zoon is heel blij met zijn gamePC. Helaas geen foto gemaakt van de werkende pc.
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne pc en ze gaven een goed advies toen ik wat verkeerds had besteld bij het samen stellen.
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne en snelle communicatie! Denken mee met (on)mogelijkheden t.o.v. je wensen.
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Echt een top ding, netjes gebouwd, mooi kabels weg. Prachtig
Beoordeling melden