28 feb. 2023
Als liefhebbers van pocketveren en traagschuim kwamen we uit bij matrasaanhuis.nl. Geweldig wat de site aan (technische) informatie geeft. Met deze informatie kwamen we uit op de Monaco matras. De laatste vragen per telefoon (direct bereikbaar) gaven hetzelfde advies voor de Monaco. Omdat we nog twijfelden welke hardheid we moesten kiezen hebben we in de showroom dit kunnen vergelijken. Fijn dat daar alle tijd voor was. We zijn zeer tevreden, matrasaanhuis.nl met de o.a. de Monaco is een aanrader!
Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl
15 feb. 2023
Goede aankoop.. zeer tevreden …
Werd zoals op de afgesproken dag bezorgd..en ik werd over het bezorging process goed op de hoogte gehouden
27 feb. 2023
Beste Carla,
Ten eerste, hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met onze maatwerk matras American Special en de zitkussen.
26 mei 2023
De service en snelle bezorging is een pluspunt. Hoe het matras slaapt weet ik nog niet. Vandaar 4 sterren.
2 jun. 2023
Beste familie Terink,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling!
U had gekozen voor de matras type Favourite Orthopedic. Een heerlijk matras gemaakt van 7 zone-pocketvering en koudschuim afwerking. In verschillende maten op voorraad.
We hopen dat het matras lekker ligt en wellicht tot de volgende keer.
27 apr. 2023
Uitstekend prijs/kwaliteit
Makkelijk besteld, snel geleverd, uitstekend prijs/kwaliteit.
Precies goed voor in onze caravan, comfortabel!
1 mei 2023
Beste familie Veldkamp,
Hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling en de positieve beoordeling.
Heel fijn om te horen dat alles naar wens is! Uw had gekozen voor de matras type 'Favourite Orthopedic'. Dit matras is voorzien van een koudschuim afwerking. Geschikt voor alle type bedbodems, ook verstelbare.
8 jun. 2023
Mooie prijs, snelle levering en uitstekende kwaliteit van de anti slip voor matrassen en toppers
19 jun. 2023
Beste familie Groen,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren.
U had gekozen voor de matras onderlegger anti slip. Een matrasbeschermer dat net een klein beetje extra geeft dankzij de uitvoering van 1.000 noppen. Voor 13:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
2 mrt. 2023
De matrassen zijn van zeer goede kwaliteit, ben er super blij mee.
Echt geweldig, ook qua prijs!
7 mrt. 2023
Beste Anneke,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we erg blij mee!
Je hebt bij ons gekozen voor de Monaco Special. Een matras die we laten maken naar wens van de klant. We hopen dat we als bedrijf een goede impressie hebben achtergelaten en begroeten je graag de volgende keer weer in onze webshop!
30 dec. 2022
Goede, vriendelijke uitleg over de matrassen en snelle bezorging.
En de matrassen bevallen goed.
Beste Dirk,
Ten eerste, hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren.
We zijn blij dat alles goed is verlopen en dat de matrassen goed liggen is fijn om te horen!
24 feb. 2023
Goede informatie op de website, met duidelijke uitleg en tips. Snelle service en goed product.
27 feb. 2023
Beste Christian,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren!
We hopen dat de Topdekmatras Nasa Duo naar wens is. Deze topper hebben we in verschillende maten op voorraad. Voor 13:00 besteld is morgen in huis!
14 jun. 2023
Handvaten zijn jkant
Misschien aan de zijkant van de matras handvaten hangen handiger om matras om te draaien
19 jun. 2023
Beste familie Maris,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren.
U had gekozen voor de matras type American Special. Ons extra luxe pocketvering matras met koudschuim, op maat én wens gemaakt. Bedankt voor de goede tip om aan de zijkanten handvaten te hebben. We zullen dit meenemen voor in de toekomst.
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer.
15 dec. 2022
prettig telefonisch advies, goede service, snelle bezorging en matras ligt heel goed!
Beste familie van Rooij,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij om te horen dat alles goed is geregeld. En dat de 'Joy' lekker ligt, daar worden we helemaal vrolijk van!
24 apr. 2023
Uitzonderlijk goede klantenservice en zeer tevreden over de kwaliteit van de matras.
25 apr. 2023
Beste familie Vuegen,
Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve reactie. Hier zijn we als bedrijf erg blij mee!
U had gekozen voor de matras type Joy. Ons topmodel binnenveringsmatras met een afwerking van koudschuim. In verschillende maten op voorraad. Voor 13:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Bedankt voor de bestelling en wellicht tot de volgende keer.
TeamMatrasaanhuis.nl
3 mei 2023
Snelle levering en duidelijk beschreven hoe de matras is.
De matras is heel goed!
5 mei 2023
Beste familie Mellebeek,
Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling! Heel blij om te horen dat alles naar wens is, daar zijn we als bedrijf erg tevreden over.
U had gekozen voor de matras type Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een stevige lig en een zacht bovenlaag. Dit matras is in vele mate verkrijgbaar.
We wensen uw nog heel veel genoegen met de bestelde product en wellicht tot de volgende bestelling.
6 mei 2023
Snelle levering, product goed omschreven op website zodat je weet wat je koopt.
25 mei 2023
Beste familie Stotijn,
Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling.
Blij dat alles goed is verlopen, hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee!
U had gekozen voor de I-Cool traagschuim hoofdkussen. Een combinatie van traagschuim én coolgel in één kern.
Altijd op voorraad.
We wensen u nog heel veel genoegen met het product.
13 mei 2023
Al vaker bij Matras aan huis besteld. Prima, snelle levering en goede service.
25 mei 2023
Beste familie Driedonks,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren.
Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, hier zijn we als bedrijf erg blij mee. We wensen u nog heel veel genoegen met de Topcover en de matras onderlegger anti slip. In vele maten verkrijgbaar en op voorraad!
4 dec. 2022
Snelle levering en een prima matras, voldoet geheel aan onze verwachtingen!!
9 dec. 2022
Beste Chris,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we erg blij mee!
De Favourite Orthopedic is het matras geworden waarvoor je hebt gekozen. Een medium matras met koudschuim lagen als afwerking. Zelfs in de niet-gangbare maten houden we deze matrassen op voorraad. Vandaag besteld = de volgende werkdag in huis!
We wensen je nog veel genoegen met de Favourite Orthopedic!
6 apr. 2023
Alles klopte!
Alles klopte, juiste tijd en de matrassen zijn naar boven gebracht!
18 apr. 2023
Beste familie van Benthem,
Hartelijk bedankt voor de positieve reactie en de 5 sterren beoordeling. Heel erg fijn dat alles goed is verlopen en netjes naar boven is gebracht. U had gekozen voor de Monaco Special. Ons meest comfortabele matras van pocketvering met traagschuim.
TeamMatrasaanhuis.nl
12 dec. 2022
Prima matras, snelle levering.
Vriendelijke mensen aan de telefoon.
14 dec. 2022
Beste familie Muller,
Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we ontzettend blij mee. U heeft bij ons gekozen voor de bonell binnenvering matras type JOY in de afmeting 120x200 cm. Deze afmeting houden wij standaard voor onze klanten op voorraad. Op werkdagen besteld = de volgende dag in huis!
3 jul. 2023
Tot de volgende keer!
Transparante, snelle service. Product voldoet aan verwachtingen.
4 jul. 2023
Beste T,
Bedankt voor de 5 sterren-beoordeling! Hier zijn we hartstikke blij mee! Je hebt bij ons gekozen voor de stevige pocketveer matras type Favourite Plus. De microveringen in dit matras zorgen voor een goede en stabiele lig. Het matras heeft zowel een winter- als een zomerzijde.
Tot de volgende keer en nogmaals bedankt voor het vertrouwen!
24 dec. 2022
Bijzonderlijk eenvoudig, behulpzame. Video's en snelle leverinh
Beste heer Eggens,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
1 jun. 2023
Lekker dat je af en toe een mailtje krijg van topper draaien
7 jun. 2023
Beste familie Barendse,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren.
Fijn om te horen dat onze 3-maandelijkse attentie service bevalt. We doen ons best om onze klanten te adviseren het matras te draaien of te keren.
Nogmaals, bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer.
8 dec. 2022
Snel en goed verpakt bezorgd binnen het afgesproken tijdvak.
9 dec. 2022
Beste Henk,
Nogmaals bedankt voor je bestelling en uiteraard de 5 sterren beoordeling! De topper type Oslo houden we standaard op voorraad en kunnen we binnen één werkdag uitleveren. De Oslo heeft een massieve kern van koudschuim en maakt het bestaande bed "ietsje" zachter, maar mét behoudt van de stevigheid van het onderliggende matras.
Geïmporteerde beoordelingen