Al meerdere keren matrassen besteld. Altijd naar tevredenheid. Prima bereikbaarheid. Vriendelijke beantwoording van vragen. En natuurlijk fijne matrassen.
31 jan. 2023
Beste familie Musscher,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
U heeft bij ons al meerdere artikelen besteld en bent inmiddels een vaste klant geworden :)
Uw laatste bestelling was de American Specials en de Topcovers. We hopen dat alles naar wens is.
Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling én tot de volgende keer!
Had me vergist.
Verkeerde maat besteld, zonder problemen werd deze toch geruild voor de juiste maat.... Super snel geregeld en alles volgens afspraak.
14 jul. 2022
Beste heer Monfrance,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Ondanks dat er een verkeerde maat werd besteld, hebben we samen nog alles goed kunnen regelen. We wensen u nog heel veel plezier met de matras type 'Joy 120x190'.
18 jun. 2022
Fijne matras
Snelle levering van de matras.
Netjes en goed verpakt.
De matras is voor onze caravan in Oostenrijk.
Goede kwaliteit en ligt erg goed.
20 jun. 2022
Beste familie Coopman,
Heel erg bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met de 'Favourite Plus
130x200cm'. Deze luxe matras heeft pocketvering en koudschuim, voor een stevige ondersteuning en een zachte toplaag! In verschillende maten op voorraad. Hopelijk tot snel en veel slaap plezier in de caravan.
23 dec. 2022
Fantastisch matras en "vriendjes" rolkussen ;-) voor een uitstekende prijs en snelle levering, bedankt!
Fijne feestdagen, Palma
Beste Palma,
Ten eerste, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en de 5 sterren!
We zijn blij dat de matras type 'Joy' en de Bodyroll naar wens is. We wensen u de allerbeste wensen.
Wellicht tot de volgende keer!
Matrasaanhuis.nl
Zeer goede persoonlijke service.
Prima telefonisch bereikbaar voor vragen en dergelijke.
Snelle levering.
Beter doen: niets.
12 aug. 2022
Beste meneer Kruithof,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en de positieve reactie! We zijn blij dat alles goed is geregeld, zowel de geleverde Favourite Plus als de ophaal van het foutieve matras.
We wensen u nog veel genoegen met het product en wellicht tot de volgende keer!
Team Matrasaanhuis.nl
Snel te bestellen, website werkt dus prima, snelle levering, duidelijke info over lever tijd, prima produkt!
29 jun. 2022
Beste heer Veninga,
Ten eerste, we zijn heel blij dat u zo tevreden bent, en heel erg bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Goed dat de topdekmatras 'Oslo 140x190cm' goed bevalt. Ieder matras of ondergrond is geschikt voor het plaatsen van deze topper. De gewatteerde tijk is afritsbaar én uitwasbaar. Heel veel plezier met het product!
9 jul. 2022
Matras bevalt prima. Het enige was dat bij de bezorging ineens werd gemeld dat die een dag later zou zijn
14 jul. 2022
Beste familie Schouten,
Hartelijk bedankt voor de beoordeling! Dat de transporteur 1 dag later is gekomen, hebben we helaas niet in de hand. Onze excuses daarvoor. We zijn uiteraard blij dat de Topdekmatras Nasa Duo 180x220cm goed bevalt.
28 okt. 2022
1 nov. 2022
Beste Miranda,
Bedankt voor de 5 sterren review! U heeft bij ons gekozen voor de pocketveer matras type Favourite Orthopedic. Dit type matras houden we op voorraad in (bijna) iedere afmeting. Op werkdagen vóór 13:00 uur besteld = de volgende dag al in huis!
Wist u dat we ook moltons én hoeslakens hebben voor dit geweldige matras? U vindt ze op onze website onder het kopje "beddengoed". Ook voor deze producten geldt: vandaag besteld = morgen in huis!
27 jul. 2022
29 jul. 2022
Beste Laurent,
Bedankt voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl!
De pocketvering matras type Favourite Plus is uw keuze geworden uit ons assortiment. Een medium/stevige pocketvering met een laag koudschuim.
Er ging iets niet helemaal goed met de zending van DHL. Gelukkig hebben we op tijd kunnen ingrijpen.
We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe matras.
6 okt. 2022
10 okt. 2022
Beste familie van Angeren,
Hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
U heeft bij ons de Matras Bonell binnenvering met koudschuim, type JOY gekozen. Deze type hebben we op voorraad en vandaag voor 13:00 besteld, is morgen in huis!
30 dec. 2022
Goede, vriendelijke uitleg over de matrassen en snelle bezorging.
En de matrassen bevallen goed.
Beste Dirk,
Ten eerste, hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren.
We zijn blij dat alles goed is verlopen en dat de matrassen goed liggen is fijn om te horen!
Bedankt voor uw bestelling en wellicht tot de volgende keer.
7 jun. 2022
Goede service aan de telefoon.
Supergoed matras besteld door goed advies van medewerker.
8 jun. 2022
Beste familie Blommaert,
Bedankt voor de 5 sterren en de positieve beoordeling. We zijn blij dat de 'American Special 120 x 190 cm' goed bevalt!
De American Special is een extra luxe pocketvering matras met koudschuim, op maat én wens gemaakt. Deze kan binnen 3 weken worden geleverd. We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe matras en tot de volgende keer!
15 dec. 2022
prettig telefonisch advies, goede service, snelle bezorging en matras ligt heel goed!
Beste familie van Rooij,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij om te horen dat alles goed is geregeld. En dat de 'Joy' lekker ligt, daar worden we helemaal vrolijk van!
Wellicht tot de volgende keer.
4 dec. 2022
Snelle levering en een prima matras, voldoet geheel aan onze verwachtingen!!
Beste Chris,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we erg blij mee!
De Favourite Orthopedic is het matras geworden waarvoor je hebt gekozen. Een medium matras met koudschuim lagen als afwerking. Zelfs in de niet-gangbare maten houden we deze matrassen op voorraad. Vandaag besteld = de volgende werkdag in huis!
We wensen je nog veel genoegen met de Favourite Orthopedic!
8 nov. 2022
Uitmuntende klantenservice.
De levering duurt wel een aantal weken.
Beste Erica,
Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl!
Je hebt bij ons gekozen voor de Monaco Special maatwerk matras. Dit type maatwerk matras produceren wij ná aanvraag. Dus levertijd van 2-3 weken in huis is voor ons altijd haalbaar.
De Monaco Special matras heeft u nu bijna één jaar in bezit. We hopen dat alles naar tevredenheid is.
12 dec. 2022
Prima matras, snelle levering.
Vriendelijke mensen aan de telefoon.
14 dec. 2022
Beste familie Muller,
Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we ontzettend blij mee. U heeft bij ons gekozen voor de bonell binnenvering matras type JOY in de afmeting 120x200 cm. Deze afmeting houden wij standaard voor onze klanten op voorraad. Op werkdagen besteld = de volgende dag in huis!
24 dec. 2022
Bijzonderlijk eenvoudig, behulpzame. Video's en snelle leverinh
Beste heer Eggens,
Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wellicht tot de volgende keer.
8 dec. 2022
Snel en goed verpakt bezorgd binnen het afgesproken tijdvak.
Beste Henk,
Nogmaals bedankt voor je bestelling en uiteraard de 5 sterren beoordeling! De topper type Oslo houden we standaard op voorraad en kunnen we binnen één werkdag uitleveren. De Oslo heeft een massieve kern van koudschuim en maakt het bestaande bed "ietsje" zachter, maar mét behoudt van de stevigheid van het onderliggende matras.
Matrasaanhuis.nl
Ze zijn goed bereikbaar en leveren volgens afspraak.
29 jul. 2022
Beste mevrouw Hesselink,
Bedankt voor de 5 sterren review! Hier zijn we zéér blij mee!
U heeft gekozen voor de matrasbeschermers van Matrasaanhuis.nl. Een matrasbeschermer die voorzien is van 4 flexibele banden op de hoeken en daardoor niet kan verschuiven.
We wensen u nog veel genoegen met het product en wellicht tot de volgende keer!
Beste familie Bulterman,
Ten eerste, hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5-sterren! We zijn blij dat de 2 toppers type Oslo goed is bevallen. Ideaal voor personen die net een “tikkeltje” zachter willen liggen.
We wensen u nog veel genoegen met het product en wellicht tot de volgende keer.
Geïmporteerde beoordelingen: