auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nlReviews

: 805Goed

4,30

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
auping.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij auping.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 3 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
auping.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij auping.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor auping.com/nl

158 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

805 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 sep. 2022
Mooi bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten. Door matrassen te produceren die nagenoeg 100% recyclebaar en tegelijkertijd uiterst comfortabel zijn was een keus voor een Auping product voor mij snel gemaakt. Het contact met Auping verliep prettig en de vragen die ik had werden snel beantwoord.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 dec. 2021
In de winkel hadden we een aantal mooie bedden gezien wilden we graag weten wat het zou gaan kosten. En de verkoper gaf ons de prijs zonder enige verdere interesse. Het bed hebben we dus maar van arre moede online besteld. Online gaat het er ook allemaal erg 'technisch' aan toe. En de levertijd is 6-8 weken. Nu zijn die weken bijna om dus heb ik eens contact opgenomen met de vraag wat we kunnen verwachten. Maar de levertijd is dus 6-8 weken. 1 week voor levering kan men er dus nog niets zinnigs van zeggen. Het zou mooi zijn als Auping zelf ook iets enthousiaster zou zijn over de spullen die men verkoopt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor auping.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 feb. 2022
Mooi bed, netjes afgeleverd. Heerlijk geslapen.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
16 feb. 2022
Bedankt voor je beoordeling en dat is fijn om te horen. Wij wensen je veel plezier toe met het bed!
 Geverifieerde beoordeling
18 mrt. 2022
Perfecte kwaliteit en keurig op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
18 mrt. 2022
Bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022 
Super service! Professioneel en persoonlijk.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 mrt. 2022
Bedankt voor je beoordeling en dat is heel fijn om te horen. Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
De snelle service en prettig telefooncontact.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
16 feb. 2022
Bedankt voor je beoordeling en dat is fijn om te horen. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling!
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Gewoon correcte afhandeling, zoals het hoort!
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
5 jan. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling en wat fijn om te horen! Wij wensen jou veel plezier met de bestelling toe.
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022 
van D H.
Goed informatie over bestelling en levering.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
21 jul. 2022
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te vernemen dat de service en producten naar wens zijn. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022 
Goede communicatie en snelle levering :-)
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
21 feb. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling en dat is fijn om te horen! Wij wensen jou veel plezier met de kussen toe.
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Makkelijk bestellen, en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 feb. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling en dat is fijn om te horen. Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Fijne communicatie, goede producten.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
21 jul. 2022
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te vernemen dat de service en producten naar wens zijn. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Top service snelle plaatsing. Blij!
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
22 feb. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling en wat ziet het er super uit! Wij wensen jou veel plezier van de nieuwe matrassen toe.
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Handige Keuze hulp, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 feb. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Het was een zeer correcte oplossing
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 dec. 2021
Bedankt voor jouw beoordeling, wij wensen jou er nog veel plezier mee.
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Perfecte service en communicatie!
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
13 dec. 2021
Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen jou veel plezier met het Noa bed toe.
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Tijdige levering, goed product.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
21 feb. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling. Wij wensen jou veel plezier met de bestelling toe.
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2021 
Degelijke stof. Mooi weefsel
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
20 dec. 2021
Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen jou veel plezier met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022 
Bestelling op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
26 jul. 2022
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te vernemen dat de bestelling op tijd is geleverd. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Keurige aflevering op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
24 dec. 2021
Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen jou heel veel plezier ermee.
 Geverifieerde beoordeling
16 mrt. 2022
Echt perfect gedaan 😊
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
16 mrt. 2022
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat het naar wens is. Wij wensen jou veel plezier toe van de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Efficient verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 feb. 2022
Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
14 mrt. 2022
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling toe.