auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl

1.425 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.921 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Wij slapen een leven lang op Auping. Het eerste matras stamde uit Alkmaar in 1975, in de jaren 80 een nieuw matras, zo hebben wij elke 10 jaar een nieuw matras gekocht. De laatste is het afgelopen jaar geweest. Als iets goed is en bevalt waarom zou je dan tijd besteden die ook anders besteed kan worden.

5 mei 2024
Site werkte voor mij niet intuïtief om beschikbare losse slopen horende bij beschikbare dekbedovertrekken te vinden zonder tig keer heen en weer te gaan. Ik vond de bevestigingsmail verwarrend omdat werd gesuggereerd dat niet alles wat ik had besteld geleverd zou worden maar later omdat het niet beschikbaar was. Terwijl bij de bestelling werd aangegeven dat het voorradig was.

Beoordelingen voor auping.com/nl

20 uur geleden
Foto en beoordeling rechtstreeks verzonden
6 uur geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
IM
I. M.
anna paulowna
We vonden de levering lang op zich wachten
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling en gegeven feedback. We vinden het spijtig dat de levering langer duurde dan verwacht. We wensen jullie veel plezier toe met jullie aankoop. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
18 sep 2024
Steeds uitstekend geholpen aan de telefoon
19 sep 2024
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
26 sep 2024
Goede info en ruim de tijd voor vragen .
27 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij je Auping Dealer en wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
10 sep 2024
De dame luisterde goed en was vakkundig.
12 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in de winkel. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
25 sep 2024
Keurig op tijd, vriendelijk. zo laten
16 sep 2024
Prettig gesprek met heldere keuzes
prima behandeld keurig afgeleverd
24 sep 2024
Vriendelijk en kundige advisering
26 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. Het is fijn om te horen dat je onze advisering als vriendelijk en kundig hebt ervaren. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
Prima afleverservice van topper.
Snellere levering dan verwacht
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
MS
Maril S.
Heerlen
13 sep 2024

Toppie

Goede persoonlijke begeleiding.
13 sep 2024
Goede uitleg van de matrassen.
26 sep 2024
Mooi product. Snelle levering.
27 sep 2024
21 sep 2024
Goed advies en geen tijdsdruk.
24 sep 2024
Bedankt voor je beoordleing. We vinden het fijn om te vernemen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in de winkel en wensen je nog veel plezier met de aankoop.
16 sep 2024
Prima kussen, mooie kwaliteit