auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl

1.460 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.968 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Wij slapen een leven lang op Auping. Het eerste matras stamde uit Alkmaar in 1975, in de jaren 80 een nieuw matras, zo hebben wij elke 10 jaar een nieuw matras gekocht. De laatste is het afgelopen jaar geweest. Als iets goed is en bevalt waarom zou je dan tijd besteden die ook anders besteed kan worden.

5 mei 2024
Site werkte voor mij niet intuïtief om beschikbare losse slopen horende bij beschikbare dekbedovertrekken te vinden zonder tig keer heen en weer te gaan. Ik vond de bevestigingsmail verwarrend omdat werd gesuggereerd dat niet alles wat ik had besteld geleverd zou worden maar later omdat het niet beschikbaar was. Terwijl bij de bestelling werd aangegeven dat het voorradig was.

Beoordelingen voor auping.com/nl

23 sep 2024
Alles top. Levering, top, in elkaar zetten top, alles afvoeren top! Geweldig!
24 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
18 sep 2024
Ik kocht in de winkel en niet in de web shop. Dus verbeterpunt voor jullie
KL
Klaus L.
NIjmegen
Goed advies, prettig geholpen en keurig afgeleverd. Alles prima verzorgd.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het advies en de service in de winkel. Je waardering betekent veel voor ons. We wensen je veel plezier met het product. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
Fijne persoonlijke hulp gehad met het uitkiezen van het bed en toebehoren
Antwoord van auping.com/nl
De super vriendelijke verkoopster en natuurlijk de kwaliteit van Auping.
1 okt 2024
De adviezen en de persoonlijke begeleiding waren prima en voelden goed.
2 okt 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de advisering in de winkel en wensen je veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
23 sep 2024
Heel aardige verkoopster .Vriendelijk en ze maakt tijd voor de klant.
Ontzettende aardige verkoper/ster. Heel vriendelijk in Heerhugowaard
16 uur geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
21 sep 2024
Fijne topper! Stevig, maar niet te. Ligt heerlijk. Mooi afgewerkt.
24 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met het bestelde product. We wensen je nog lang veel slaapplezier. Met vriendelijkke groet, Auping Klantenservice
De digitale en fysieke afhandeling van bestelling tot levering.
Antwoord van auping.com/nl
Snelle levering en met de kwaliteit die ik van Auping verwacht.
1 okt 2024
Prettige hulp en uitleg over de diverse bedden en matrassen.
19 sep 2024
klantvriendelijkheid zowel in de winkel als bij de levering
20 sep 2024
De verkoopster heeft ons goed geholpen. Niets was teveel
Keurige verkoper. Duidelijke advisering. Prima aflevering
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en aflevering. We wensen je veel plezier toe met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
21 sep 2024
Telefonisch goed geholpen en een zeer correcte levering.
24 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze service en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
21 sep 2024
wij zijn goed en vriendelijk geholpen duidelijke uitleg.
24 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in de winkel en wensen je nog veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
Mooi dekbed overtrek en na telf contact snel geleverd.
17 sep 2024
Persoonlijke begeleiding en goede uitleg over product
26 sep 2024
goede aandacht en tijd gegeven om goede keus te maken
27 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad in de Auping-winkel. We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice