22 mrt. 2023
Ik vond de levertijd aan de lange kant (maar daar zullen vast goede redenen voor zijn).
Het berichtje over de komst van de monteur was een beetje onduidelijk.
Verder alles top geregeld en we zijn superblij met het geweldige bed!
geen problemen bij product en levering. Prima. Maar wel jammer dat ik enkele weken later een korting van 20 % mis ben gelopen. Een advies om even te wachten met bestellen was wel zo klantvriendelijk geweest.
Snelle levering en het voldeed aan onze verwachtingen.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat het naar wens is, het ziet er in ieder geval prachtig uit. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
1 sep. 2023
Snelle levering met duidelijke aankondiging levertijd
1 sep. 2023
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat het naar wens is. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
26 aug. 2023
De service is zoals je het van auping zou verwachten
1 sep. 2023
Eenvoudige site en makkelijke manier van bestellen
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
2 sep. 2023
Nog eenvoudiger maken om de de categorie te vinden
8 sep. 2023
Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
31 aug. 2023
Snelle service en goede bereikbaarheid via de mail
1 sep. 2023
Snelle en foutloze levering. Keurige website.
11 sep. 2023
Fijne service. Werd in 10 minuten gemonteerd.
9 sep. 2023
bestelling is goed verlopen en afgeleverd
Antwoord van auping.com/nl
Fijne dekbedhoezen uit kunnen kiezen.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te vernemen dat het hoofdkussen niet helemaal naar wens is. Wij denken dan ook graag met je mee wat voor jou de beste oplossing is. Zou je hierover contact met ons kunnen opnemen? Op werkdagen zijn we tussen 8:30 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0570-681820 of je kunt een mail sturen naar klantenservice@auping.nl. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
5 sep. 2023
Heerlijk bed, alles perfect in orde!
Antwoord van auping.com/nl
Mooie materialen, slaapt heerlijk!
Goede service en afspraak nagekomen
Betrouwbaar en snel
Snelle verzending, goede verpakking