lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nlReviews

: 42.582Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lobbes.nl

7.276 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

42.582 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 nov. 2022
Snelle bezorging. Netjes verpakt. Ik had twee artikelen besteld. Een groot ding en een stickervel. Na uitpakken kon ik het stickervel niet vinden. Na contact (per email) met de klantenservice werd gelijk een nieuw stickervel opgestuurd. Nadat ik 's avonds de doos helemaal uit elkaar gadget gehaald (om te knutselen), bleek het stickervel tussen/achter een van de doosflapjes te zitten. Dit heb ik gelijk laten weten, maar ik was te laat om de nazending te annuleren. Wellicht de volgende keer dunne stickervellen met een plakband aan een ander item vastplakken? Ik heb nu wel voor Halloween heel veel 'monsterlijke' appeltjes kunnen maken. En iedere keer als er een appeltje op gaat plak ik de oogjes op een kandelaar. Dit wordt de drakenkandelaar (voor volgend jaar).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lobbes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Je heb veel keuze in producten! Wat minder fijn;Als je per ongeluk de site wegdrukt is je gevulde winkelwagen meteen geleegd.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
8 nov. 2022
Bedankt voor je feedback! Voor de volgende keer adviseer ik in te loggen met je account. Als het goed is blijft je winkelmandje dan wel bewaard.
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Altijd een vriendelijk gezicht bij de balie. Als er al iets mis gaat wordt er direct meegedacht om een oplossing te vinden!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je leuke review!
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
snelle en correcte levering, diverse Sinterklaas cadeautjes besteld en direct compleet, dus geen nazendingen, zo hoort het !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Er zijn veel soorten kleine cadeautjes. Wel jammer dat er een aantal nog niet op voorraad waren. Levering is snel en goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Fijne webshop, snelle levering, duidelijk of er genoeg voorraad is en ook retourzendingen worden netjes en snel verwerkt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Topservice en -kwaliteit! Ik maakte cadeautjes voor de kinderopvang: 2 badzoutsterretjes en een boekje (Uitdeelboekjes).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
De rits van het bestelde rugzakje was binnen een week al kapot,zonder vraag gelijk een nieuwe gestuurd. Perfecte service
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat het defect snel opgelost is.
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Had per ongeluk vals artikel besteld, ben toen telefonisch zeer goed geholpen. Ook de bestellingen waren prima op tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
8 nov. 2022
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je telefonisch goed geholpen bent.
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
We hebben een skippybal besteld die precies geleverd werd op de dag zoals afgesproken. Onze kleinzoon vindt hem geweldig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Dergelijke snelle, leuk verpakt speeltje had ik niet verwacht voor mijn kleindochter. Verrassingselement zeker aanwezig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Artikel was niet in orde. Binnen een dag antwoord van de klantenservice en direct een nieuw artikel opgestuurd gekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
15 nov. 2022
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het artikel snel is nageleverd.
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Snelle levering, goed aanbod, gave doos waar je een robot van kunt knutselen met je kind! Ga hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Goede levering. Alles keurig verzonden. Het zoeken naar producten is soms lastig op de site. Je moet het exact aangeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Ik bestel al jaren bij Lobbes.nl. Nog nooit problemen gehad, altijd netjes en op tijd ontvangen. Daarom zeer tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Er was een klein probleem, maar dat werd heel snel en heel goed opgelost, met dank aan de servicewinkel in Amstelveen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Een ander/beter gamma (educatiever, duurzamer) in mijn visie dan de grotere spelers. netjes verpakt en snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Super mooie sterke steppen, waar onze kleindochters heel veel plezier aan beleven. Snelle levering. Degelijk verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Lage prijzen, heel groot aanbod, ook heel veel kwalitatieve uitdeelkadootjes. Verzending altijd snel, goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Ruime keus, snel geleverd en het was nog betaalbaar ook en een ouderwetse kwaliteit de kinderen waren onder indruk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
de eerste levering was niet helemaal compleet, maar ze hebben het super snel opgelost door het gelijk na te sturen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
8 nov. 2022
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de ontbrekende artikelen snel zijn nageleverd.