lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nlReviews

: 42.582Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lobbes.nl

7.276 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

42.582 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 nov. 2022
Snelle bezorging. Netjes verpakt. Ik had twee artikelen besteld. Een groot ding en een stickervel. Na uitpakken kon ik het stickervel niet vinden. Na contact (per email) met de klantenservice werd gelijk een nieuw stickervel opgestuurd. Nadat ik 's avonds de doos helemaal uit elkaar gadget gehaald (om te knutselen), bleek het stickervel tussen/achter een van de doosflapjes te zitten. Dit heb ik gelijk laten weten, maar ik was te laat om de nazending te annuleren. Wellicht de volgende keer dunne stickervellen met een plakband aan een ander item vastplakken? Ik heb nu wel voor Halloween heel veel 'monsterlijke' appeltjes kunnen maken. En iedere keer als er een appeltje op gaat plak ik de oogjes op een kandelaar. Dit wordt de drakenkandelaar (voor volgend jaar).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lobbes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Al waren niet alle producten wat we verwacht hadden, Lobbes was zeer coulant deze terug te nemen en het geld te restitueren. Chapeau hiervoor!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Wat een snelle en vlotte afhandeling van onze bestelling. Ik moest nog wat wijzigen en dit werd direct geregeld. Zeer vlot en accuraat! Dank!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Het was snel geleverd en de omdoos met de robot is altijd een succes. Dit was het eerste schoencadeau voor mijn dochter: dus helemaal TOP!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle levering. Overzichtelijke catalogus en niet duur. Grotere voorraden van alles zou fijn zijn voor de cadeautjes voor verenigingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Wij hebben een kinderopvang organisatie en kopen al jaren bij Lobbes. De website is overzichtelijk en de levering is snel en compleet.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
7 dagen geleden
Super tof dat jullie al zoveel jaren het speelgoed bij ons bestellen. Bedankt voor de leuke review!
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Zeker volgende jaar weer cadeaus voor kinderen kopen. Goede prijzen en mooie speelgoed. Snel geleverd en grappig verpakt. Helemaal leuk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
Snelle en goede levering van de bestelde artikelen. Leuke verpakking waar kinderen ook iets creatiefs mee kunnen doen. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Zeer Vlotte verwerking en service Van bestelling tot levering liep alles zeer vlot. Alles wat we besteld hadden zat ook in het pakket.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snel geleverd en duidelijke communicatie. Jammer dat de kleine voorwerpen in een enorme doos zaten. Dat is niet erg milieuvriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Ruime keus, snel geleverd en goede service. Het speelgoed komt ook ng eens in een mooie doos om mee te knutselen. Wat wil je nog meer?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede en snelle service. Het artikel was niet gelijk op voorraad maar werd zoals afgesproken wel geleverd binnen de gestelde termijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Perfect verzorgde levering van onze bestelling. Ook betreffende het tijdstip van levering werd volledig aan de verwachting voldaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Das Produkt wurde pünktlich verschickt. Mit der Funktion des Futterautomaten sind wir sehr zufrieden, wir haben 2 Stück bestellt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Veel aanbod, fijne prijzen en stipte levering. Ook goed om te zien dat er niet onnodig veel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Fijne snelle levering. Ik miste een artikel en na een telefoontje met klantenservice werd dit artikel een dag later nageleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je e-mail. Fijn dat het ontbrekende artikel snel is nageleverd.
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
De levering zoals beloofd. Leuk speelgoed voor degelijke prijzen. Ik had er al eerder besteld en ben zoals vorige keer tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Netjes ingepakt en betaalbaar Bij een product waar wat dingetjes miste had ik binnen 24 uur een vervangend product in handen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Zo nu en dan bestel ik bij Lobbes. Ik vind het een fijne webwinkel. Het is snel binnen en de bestelling is ook altijd compleet!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Amazing selection, they have everything a child could want, good prices and always delivered on time. Impressive and reliable!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon, snelle levering als post.nl had meegewerkt. Over post.nl ben ik veel minder tevreden
Beoordeling melden