lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl

6.480 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden49.257 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
lobbes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

4 okt. 2023
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug. 2023
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.

Beoordelingen voor lobbes.nl

15 nov. 2023

Bestelling…

Mijn bestelling was schijnbaar kwijtgeraakt en na 1 telefoontje had ik de volgende dag mijn nieuwe bestelling al in huis. Superblij.
10 nov. 2023

Betere speelgoed

Duidelijke site, snelle levering,en de klanten worden goed voorzien van nieuwe actie,s en wat er nieuw in het assortiment is/komt.
20 nov. 2023
Snelle service. Het kleine artikel was verpakt in een super grote doos met daardoor heel veel lege ruimte. Kon wel iets kleiner.
MB
Meriam B.
Bennekom
13 nov. 2023
Dat ik de kado’s in Ede kon afhalen was fijn. De ontvangst en afhandeling heel prettig. Ik zou niet weten wat beter zou moeten.
Direct antwoord bij te weinig geleverde uitdeelcadeautjes en de volgende dag de niet geleverde producten alsnog op tijd in huis
Antwoord van lobbes.nl
Wat fijn om te horen dat het goed is opgelost! Veel plezier met de cadeautjes.
Het was gewoon heel makkelijk allemaal. Je bestelde, je betaalde en je haalde het een dag later op. Zooooooooooooo simpel!!!!!!
6 nov. 2023
Super fijne site. Ik had een lever probleem. Met Est mail verkeer was het direct opgelost. En kreeg ik het opnieuw opgestuurd.
Als je bij lobbes besteld dat is altijd goed en netjes ingepakt en komt onbeschadigd bij je thuis. Goede service Ga zo door !
Bedankt voor je review!

Au top! Et super emballage

Très contente de ma commande. Livraison rapide, emballage en carton super sympa et recyclé en robot. Grand choix de produits.

Top en snel bezorgd!

Top ervaring en doos met cadeautjes zeer snel bezorgd hier!👍👌 Misschien had alles in een kleinere doos gepast …. Als advies.
8 nov. 2023

Snel, topservice,divers

Snelle service, divers aanbod met net wat andere producten dan in andere webshops. Supergoede service bij kleine problemen.
17 nov. 2023
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook als er iets mis is proberen ze bij Lobbes altijd een oplossing te vinden.
20 nov. 2023
Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!
JD
Janke D.
Middenmeer

Vlot geleverd

De cadeautjes zijn bedoelt voor 5 dec. dus weet nog niet wat de kinderen ervan vinden maar het bestelde werd vlot geleverd.
14 nov. 2023
Sommige artikelen zijn snel uitverkocht. Misschien inventariseren welke artikelen snel gaan en meer van op voorraad nemen.
13 nov. 2023
Goede ervaring. Kreeg alles wat ik besteld had en ook al de volgende dag. Kan niet klagen dus en zal zeker weer bestellen.
9 nov. 2023

Snelle service uitgebreid assortiment

Lobbes is altijd erg snel met leveren heeft een uitgebreid assortiment van speelgoed altijd leuk om te shoppen bij Lobbes
8 nov. 2023
au départ pas contente, il manquait une pièce a mon puzzle de 5000 pieces ,mais vous avez réagit rapidement , cordialement
Goed telefonisch of per mail te bereiken, wanneer er iets per ongeluk niet goed is gegaan. Dan wordt het meteen opgelost.
Stickerboek en glow in the dark stickers bij buren 2 deuren verderop afgegeven zonder briefje bij mij in de bus te doen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Lobbes is een fijne website die goede prijzen heeft ten opzichte van de kwaliteit. De bezorging is ook altijd op tijd.
7 nov. 2023
Bedankt voor je leuke review!