hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nlReviews

: 92.211Goed

4,35

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

2.374 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

92.211 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jul. 2022
Alles ging eigenlijk wel redelijk. Het kiezen van een voucher was alleen wat verwarrend omdat de prijs dan steeds veranderde maar dat kwam omdat je ze niet kon gezamenlijk kon gebruiken. Wat ik ook jammer vind is dat de vouchers een korte tijd bruikbaar zijn. Zo vaak bestel ik niet bij hunkemőller, ook omdat ik het financieel niet breed heb! Overigens klopt de maattabel ook niet want volgens die tabel zou ik maat XXL moeten hebben maar heb nu geruild voor maat L.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jun. 2022
Ik heb mijn bestelling gepast in de winkel in Heerlen in het Coriocenter. Het was te klein en vroeg dus mijn geld terug. Dat kon niet werd mij medegedeeld. Dan wil ik iets anders voor dat geld kopen zei ik toen. Dat kon ook niet werd mij weer meegedeeld! Er werd gezegd dat ik, het pakketje naar een DHL servicepunt moeste brengen. Ik vroeg aan de verkoopster of zij wist waar dat het dichtstbijzijnde service was. Er werd gewoon gezegd dat weet ik niet! Toen ik, bij het servicepunt aankwam werd mij gezegd dat hun helemaal geen bestellingen van Hunkemöller aan namen. Dus daar ben ik dus helemaal voor niets heen gelopen! Ik koop dus echt nooit meer iets bij Hunkemöller in Heerlen! Wat een onvriendelijk en onbehulpzaam personeel daar in Heerlen! Ik was er overging op zaterdag 4 juni jl. Groet, een zeer ontevreden klant! Miranda Mullers
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Veel keus, snelle levering en achteraf betalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Zo als altijd netjes verpakt en optijd binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
Uitstekend, snel geleverd en zoals verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering en goede en mooie lingerie,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Snelle bezorging en eenvoudig retourneren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Gewoon goede service. Snelle verzending..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Het was helemaal zoals ik het verwachte
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
snel netjes en nog leuk in gepakt ook!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Alles naar behoren en netjes geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 uur geleden
Snelle service en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Haarlemmerstr leiden erg vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
van J B.
Super snelle levering en betrouwbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Prima assortiment vlotte bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Mooie lingerie en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Mooie producten, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Prachtige broek heerlijke pas vorm
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
snelle levering en netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
van M K.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Snelle afhandeling na bestellen
Beoordeling melden