Certificaat voor lobbes.nl

No. XDCA9FB518B9A1E364A451A441BA8C179
 

Geldig vanaf
29-10-2018
Geldig tot
28-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lobbes.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 4.869 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-03-2018.
In totaal heeft lobbes.nl al 4.869 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Altijd moeilijk wanneer is iets goed en wanneer uitstekend. Ik ben gewoon erg tevreden in algemene zin. Netjes verpakt, snelle service, bestelling compleet. Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Alles weer prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Prima en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
19-02-2019
We zijn zeer tevreden over het verloop en levering van de producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
19-02-2019
Levering duurde een paar dagen maar verder prima. Gewoon op tijd bestellen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Product was goed verpakt en korekte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Alles goed gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Prima website, beschrijving en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Levering is snel
Producten goede kwaliteit
Mocht er toch iets zijn dan prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Tja bovensaande beoordeling zegt al genoeg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Snelle levering, prima verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Ideale service en snel thuisbezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Geen aanmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
19-02-2019
Leuk speelgoed, snel geleverd en netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Zeer goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
zo snel als beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
lobbes heeft een snelle levertijd en ben altijd erg tevreden. lobbes is echt een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Als 1 artikel niet goed is geleverd, moet je alles retour sturen anders gaat het je geld kosten.
Onduidelijk hoe de retour moet.
Dit is de laatste keer dat ik wat gekocht heb bij Lobbes, je kan mijn Kl.nr. schrappen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Ik kon de bestelling terug sturen terwijl de verpakking flink beschadigd was . Ik had de verpakking al bij het oud papier gedaan. Later bleek dat de bestelde baby born de kleertjes niet paste die ik zelf gemaakt had voor de baby born pop van onze klein dochter. Ze wilde haar pop graag terug en besloot ik zelf maar een nieuwe pop te kopen voor paspop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Snelle levering, product voldoet aan verwachting, alleen was de doos waar het in verpakt zat wel erg groot.....
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
mooi op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Het is geweldig Levering de volgende werkdag, producten helemaal naar wens en de factuur mag achteraf betaald worden. En dit was niet de eerste keer. Nog nooit problemen gehad bij Lobbes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Snelle levering. Leuke spullen van buurman en buurman
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Prima lampionnen voor een scherpe prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Heel veel producten, hele snelle levering en de prijs en kwaliteit is ook goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Goede website, snelle levering. Al met al top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Alles piekfijn in orde Niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Ik had verwacht dat ik het pakketje over een week zou ontvangen, maar ik had het al de volgende dag Het zag er allemaal goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
gewoon super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Het door mij bestelde Play Mais was snel in huis en mijn kleindochter kon direct aan de gang het voorbeeld letter en cijfer boek was een onverwachter verrassing in de doos en de kleine heeft er heel veel uren speel plezier aan omdat zij al wat ouder is (10 jaar) de kleine versie genomen er is ook een versie met grotere stukjes voor de hele kleintjes .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Veel leuke producten die door mij makkelijk zelf opgehaald kunnen worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Vanaf moment bestellen tot moment levering: prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Snelle bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Goede website, snelle levering en gunstige prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Gekregen wat ik heb besteld, in de tijd die beloofd werd Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
De bestelling is snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
LEVERING OK PRODUCTEN OOK OK MAAR SERVICE IS OK MAAR IK VIND DE LEVERINGSKOSTEN NOGAL AAN DE HOGE KANT.
4.67
Uitstekend

lobbes.nl

lobbes.nl werd op 29-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Galvanistraat 8
6716 AE Ede
Nederland
info@lobbes.nl
lobbes.nl
Winkel-exploitant
Lobbes Speelgoed B.V.
Curiestraat 8
6716 AR Ede
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Berry de Snoo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lobbes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.