Certificaat voor lobbes.nl

No. XDCA9FB518B9A1E364A451A441BA8C179
 

Geldig vanaf
29-10-2018
Geldig tot
28-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lobbes.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 3.288 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-03-2018.
In totaal heeft lobbes.nl al 3.288 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
Ondanks sinterklaas drukte super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
het was de eerste keer dat ik bij u bestelde , liep vlot en ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
Bestel graag bij Lobbes altijd goede levering op tijd en netjes verpakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
10-12-2018
De spullen van het speed goed was erg goed en leuk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
19-11-2018
09-12-2018
Fijne cadeaus, wel wat jammer dat Lobbes pas een verzendbevestiging stuurde toen het pakket al binnengekomen was.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Ondanks de drukke periode alles netjes oprijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
09-12-2018
Je wordt goed geholpen door Lobbes.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
09-12-2018
geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Het werd snel geleverd en het was zeer mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Ik heb 1,5 week voor Sinterklaas een doos elektriciteit genereren besteld. Dit was voor in de Sinterklaasmand. 2 dagen na Sinterklaas wilde de persoon die deze doos ontvangen had, er mee aan de gang gaan, maar de doos bleek incompleet en hij kon er niets mee. Het was toen te laat om het alsnog terug te sturen.
2.67
Redelijk

lobbes.nl antwoordt: 10-12-2018
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het artikel niet compleet is, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb je persoonlijk een email gestuurd voor een oplossing. Groet, Jolanda van Lobbes.nl

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
09-12-2018
Alles weer prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
09-12-2018
Leuke autootjes, maar 2 moeten helaas geruild, omdat ze dubbel zijn. Mijn zoon Mathijs Jellema zou dat regelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Snelle levering en keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Eenvoudig te bestellen, snelle levering, scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
09-12-2018
Snel geleverd. Goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Omdat mijn bestelling zoek was, heb ik contact gehad met de klantenservice. Ze waren bereid om dezelfde bestelling nog eens te sturen, zodat het sinterklaasfeest op school in elk geval goed zou verlopen.
Toen de doos op mysterieuze wijze toch boven tafel kwam, belde ik weer en kon de extra zending nog tegengehouden worden. Alle dames waren zeer vriendelijk en meedenkend. Echt heel fijn
5.00
Uitstekend

lobbes.nl antwoordt: 10-12-2018
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het allemaal goed is opgelost en dat het Sinterklaasfeest toch goed is verlopen! Hopelijk tot een volgende bestelling! Groet, Jolanda van Lobbes.nl

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
het zijn mooie en goekope artikelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
09-12-2018
Diverse artikelen geleverd gekregen de afgelopen tijd...alles goed verpakt en in goede staat ontvangen en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
08-12-2018
snelle levering, mooie speullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
08-12-2018
Zal graag een volgende keer bij LOBBES.NL een bestelling plaatsen

Prettig contact en behandeling ervaren
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
08-12-2018
Er bleek een artikel te missen in de bestelling. Nog dezelfde avond een reactie en de volgende dag bezorgd. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
08-12-2018
Er zaten een aantal producten bij die al stuk waren bij aankomst. Nou kun je zeggen dat de prijs er na was maar al stuk bij aankomst..... dat is jammer.
3.67
Goed

lobbes.nl antwoordt: 10-12-2018
Bedankt voor je review. Wat vervelend da er producten stuk zijn geleverd, dat is natuurlijk niet onze bedoeling, excuses hiervoor! Ik heb je persoonlijk een email gestuurd voor een oplossing. Groet, Jolanda van Lobbes.nl

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
20-11-2018
08-12-2018
Zelfs in de super drukke sinterklaas tijd een snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
08-12-2018
ik had de producten supersnel in huis, terwijl het maar een paar dagen voor sinterklaas was. Top gedaan
Alles zat keurig en goed verpakt.
Alles bij elkaar een top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
08-12-2018
Er was een artikel niet leverbaar. Dit is eerder ook al gebeurd. Dit is vervelend omdat we pas bij de levering zien dat we nog voor een vervanger moeten gaan shoppen...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
08-12-2018
Op tijd geleverd en goede spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
08-12-2018
Snelle levering product was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
08-12-2018
Snelle levering en alles zat erbij wat ik besteld had.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
08-12-2018
Erg handig. Snel geleverd zonder de deur uit te moeten. En dat met de feestdagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
08-12-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
18-11-2018
08-12-2018
Woensdag besteld En pas maandag geleverd, terwijl het op voorraad was en er bij stond vandaag besteld, morgen in huis. En stuur een berichtje als het vertraagd is.

Ik vind het zeer vervelend om vanuit school een bestelling te doen via de site. Telefonisch is toch stukken beter.
3.33
Redelijk

lobbes.nl antwoordt: 10-12-2018
Hartelijk dank voor je review. Doordat Sint in het land was kon het inderdaad gebeuren dat pakketjes wat langer op zich lieten wachten dan je gewend bent van ons en PostNL. We hebben ons best gedaan alles zo spoedig mogelijk te leveren. Telefonisch bestellen is helaas niet meer mogelijk ivm de foutgevoeligheid. Groet, Jolanda van Lobbes.nl

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
20-11-2018
07-12-2018
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
07-12-2018
Snelle en goede bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
16-11-2018
07-12-2018
snelle levering.
beschrijving van de producten is duidelijk
problemen worden snel en goed opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
07-12-2018
Snelle bestelling en keurig verzorgt
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
07-12-2018
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
07-12-2018
Zeer snelle levering. Ondanks de drukke dagen voor Sinterklaas, werd mijn pakketje zeer snel geleverd. Alles netjes en zeer degelijk verpakt. Alle geleverde materialen voldoen aan de beschrijving gegeven door lobbes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
07-12-2018
cadeautje voor meisje van 6 gekocht voor Sinterklaas op school. paars bureausetje. Daar zit een stanley mesje in.
4.67
Uitstekend

lobbes.nl antwoordt: 10-12-2018
Bedankt voor je review en je bestelling. Op onze website staat bij het artikel vermeld welke onderdelen er bij het artikel zitten, waaronder een stanleymesje. Groet, Jolanda van Lobbes.nl

lobbes.nl

lobbes.nl werd op 29-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Galvanistraat 8
6716 AE Ede
Nederland
info@lobbes.nl
lobbes.nl
Winkel-exploitant
Lobbes Speelgoed B.V.
Curiestraat 8
6716 AR Ede
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Berry de Snoo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lobbes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.