Certificaat voor lobbes.nl

No. XDCA9FB518B9A1E364A451A441BA8C179
 

Geldig vanaf
29-10-2018
Geldig tot
28-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lobbes.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 8.722 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lobbes.nl al 8.880 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
21-08-2019
Bestellen ging prima en product was goed. Alleen verschoof de bezorgtijd ineens een halve dag, waardoor ik op de valreep iemand bereid moest vinden het pakket in ontvangst te nemen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
21-08-2019
Altijd goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
21-08-2019
keurig en netjes bezorgt .cijfer 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
21-08-2019
Snelle verzending, wel erg grote verpakking vergeleken met artikel, past er 20x in
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
21-08-2019
Keurige website en goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
19-06-2019
21-08-2019
2 Janod magnetische visspelen besteld waarvan de magneetjes helaas nauwelijks werkten.
Na een telefoontje met de klantenservice kon ik ze kosteloos retourneren en kreeg direct 2 nieuwe toegestuurd die gelukkig wel magneetjes hebben waarmee je vissen kunt vangen
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
21-08-2019
Supersnelle levering. Ik miste alleen 1 onderdeeltje in de levering. Maar dat was niet onoverkomelijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Alles prima verlopen alleen vind ik het raar dat als ik het aan de balie af kom halen, dan nog handlingkosten in rekening gebracht worden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Snel geleverd, een klein defect in de geleverde schommel, kan gebeuren, maar direct goed en snel opgelost door de klantenservice. Kortom dik tevreden
5.00
Uitstekend

lobbes.nl antwoordt: 21-08-2019
Dank je voor de goede review Fijn dat we het goed konden oplossen voor je. Nog veel plezier met je bestelling

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Kwaliteit voor een redelijke prijs
Leuke producten
Lobbes is een begrip en voor mij een toppertje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
20-08-2019
mooie presentjes, voor de dappere kinderen die bij de huisarts zijn geweest.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
20-08-2019
Er kwam een leuke doos met afbeelding.
De bestelde producten waren echt heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
8 prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Snelle levering. Helaas was een treintje stuk, maar dit is heel snel afgehandeld en geld retour ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Leuke producten, levering goed. Beetje jammer dat je voor inpakpapier moet betalen/ geen optie om het in te laten pakken. Verder positief.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Prima service en snelle levering in leuke dozen die je nog kan gebruiken in de kleuterklas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Levering was echt oké. Product kan ik nog niets over zeggen want mijn kleinzoon is pas volgende week jarig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Mooie puzzels, snelle levering in leuke doos waar de kinderen nog mee konden knutselen
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Ik was een beetje verbaasd door de grootte van de verpakking
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
20-08-2019
Het aanbod van Lobbes is goed en gevaireerd. Niet schreeuwerig met de producten die je overal ziet. Nee, het is een mooi aanbod en een verademing om doorheen te lopen als je al de andere grote sites voor speelgoed doorloopt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Snelle levering en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Groot assortiment speelgoed en feestartikelen. Ze waren snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Alles was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
De geleverde producten zijn prima en er werd geleverd op het afgesproken tijdstip
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
19-08-2019
Zeer tevreden. Snelle levering. Keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Was super, extra goed verpakt, compleet en prima communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
19-08-2019
Ik had bijna alles dubbel besteld voor mijn twee kleinzoons, ik was verrast dat er met zorg was ingepakt en alles in twee kleuren zodat het duidelijk is voor de jongens van wie de blauwe of rode is. Dank je wel hiervoor ze waren er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Bestelling en levering vlot verlopen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Prima service en keurige levering zoals aangegeven en beloofd. De losse producten kwamen eerder en de schommel/glijbaan werden nageleverd. Over de kwaliteit van de schommel ben ik minder tevreden. Gaten zitten niet op de goede plek, verbindingen passen niet en de schroeven om de liggers van de trap vast te zetten zijn gewoon te klein en te kort. Bij het in elkaar zetten gingen de liggers los
4.33
Goed

lobbes.nl antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor je review Wat jammer dat de schommel niet helemaal goed was, mijn excuses voor het ongemak Ik heb je even een mail gestuurd met een kleine tegemoetkoming voor het ongemak. Ik hoop dat jullie alsnog veel plezier beleven door de schommel

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Alles perfect, leuke verpakking, snelle verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Uit het grore assortiment iz goed een keuze te maken. Duidelijke website. Snelle levering. Scherpe prijzen.
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Fijne webshop, leuke donderdag deals
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Vlotte afhandeling en bezorging van de bestelling. De loopfiets is een cadeau voor in september. Heb ik nog geen oordeel over
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
19-08-2019
Snel en goed en verpakt in een leuke bouwdoos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Leuke winkel, goeie service, makkelijk dat producten op te halen zijn zodat je geen rekening hoeft te houden met bezorgtijden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
19-08-2019
Superleuke schommel gekocht. (Paard) geweldige kwaliteit. Perfect verpakt en snel verzonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Geen toelichting
4.67
Uitstekend

lobbes.nl klantbeoordeling

lobbes.nl

De Online Speelgoedwinkel

lobbes.nl werd op 29-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Spelen, genieten en ontwikkelen, dat is waar we voor gaan bij Lobbes.nl. Hier vind je speelgoed voor alle kinderen; van Lego tot Playmobil, maar ook heel veel speelgoed voor een verrassend budget. Op werkdagen voor 23:59 uur* besteld? Dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis!

Contact
Galvanistraat 8
6716 AE Ede
Nederland
info@lobbes.nl
lobbes.nl
Winkel-exploitant
Lobbes Speelgoed B.V.
Curiestraat 8
6716 AR Ede
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Berry de Snoo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lobbes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.