lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nlReviews

: 44.553Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lobbes.nl

7.486 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

44.553 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 nov. 2022
Snelle bezorging. Netjes verpakt. Ik had twee artikelen besteld. Een groot ding en een stickervel. Na uitpakken kon ik het stickervel niet vinden. Na contact (per email) met de klantenservice werd gelijk een nieuw stickervel opgestuurd. Nadat ik 's avonds de doos helemaal uit elkaar gadget gehaald (om te knutselen), bleek het stickervel tussen/achter een van de doosflapjes te zitten. Dit heb ik gelijk laten weten, maar ik was te laat om de nazending te annuleren. Wellicht de volgende keer dunne stickervellen met een plakband aan een ander item vastplakken? Ik heb nu wel voor Halloween heel veel 'monsterlijke' appeltjes kunnen maken. En iedere keer als er een appeltje op gaat plak ik de oogjes op een kandelaar. Dit wordt de drakenkandelaar (voor volgend jaar).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lobbes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Over het algemeen snelle verzending. Er is ook wel eens een bestelling zoek geraakt. En toen was de hulp matig. Het schoot niet echt op. Gelukkig, maar een keer gebeurd. En ik vind het zo zonde, dat zo'n heel klein dingetje in zo'n grote doos zat. Dit had een brievenbus pakketje kunnen zijn. Paste gewoon in de brievenbus. Verder erg tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Fijne webshop met veel keuze en prima prijzen. De verzending is snel en er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer het pakket verstuurd is. Het enige kleine puntje wat iets anders zou mogen wat mij betreft is dat je bij veel kleine (uitdeel) cadeautjes niet de uitvoering kunt kiezen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Het zat wederom in een belachelijk grote doos. Is écht niet nodig. En als ik dan vraag bij ophalen of er geen kleinere doosjes zijn of enveloppen, krijg een blik van ‘waar bemoei jij je mee’. De service is echt niet meer zoals het ooit geweest is. Het product is prima overigens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
 
Meine Tochter hat für ihre Freundin zum Geburtstag ein spezielles Spielzeug gesucht. Bei Lobbes sind wir dann fündig geworden :) Das Spielzeug wurde sehr schnell verschickt und sieht total toll aus. Da wird sich jemand an seinem Geburtstag sehr freuen <3
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Goede service en vriendelijk. Ik had bij mijn besteden artikel vergeten en al wel betaald. Zonder problemen en heel vriendelijk geholpen. De mevrouw checkte even of het nog bijgevoegd kon worden. het artikel kwam met de bestelling mee. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
10 jan. 2023
Bedankt voor dit compliment!
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Ik bestelde losse stabilo stiften. Ik vind het fijn dat het kan zodat ik deze set kan blijven gebruiken ook als er bepaalde kleuren op raken. Jullie levering is vrij op tijd dat vind ik prettig zodat ik ze snel kan gebruiken.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
9 jan. 2023
Bedankt voor je complimenten :)
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Bezorging en afhandeling is prima. De boerderijdieren xl zijn erg mooi. Wel jammer dat het schaap niet meer leverbaar is. Ik had een ander schaap besteld maar deze was super klein heb deze daarom retour gestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Veilige en betrouwbare site, levering was precies een uur later dan het uiterste wat aangegeven was, maar heb wel een mail gekregen waarin ze vermelde dat de levering later was dan voorzien.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Product besteld gekregen . Maar helaas verkeerde maat. Mijn eigen schuld. Tog Maar terug gestuurd. Gewoon mijn geldt weer terug op de bank. Snel afgehandeld. Gewoon perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Altijd fijn vandaag besteld morgen in huis. Wel jammer de verzendkosten. Dat je zoveel moet bestellen om gratis te verzenden. Elke keer aanvullen lukt en wil je ook niet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Altijd leuke producten voor een leuk prijsje om samen met mijn oppaskinderen mee te knutselen. En wat heel leuk is dat de doos ook als knutsel gebruikt kan worden.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat de robotdoos in de smaak viel! Eventueel kun je via Facebook of Instagram meedoen met onze maandelijkse winactie door een foto van de geknutselde robot openbaar te delen met #robotdoos erbij. Wie weet..
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Altijd netjes en op tijd met leveren. Leuke artikelen ook voor de kleine prijsjes. Een tijd terug met een kwaliteitsfout van een artikel super netjes opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Een top bedrijf, erg snel geleverd, ook de prijs is erg aangenaam. Ook het retourneren ging vlot ik zou hier weer bestellen als ik iets nodig heb.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
23 uur geleden
Bedankt voor je leuke review.
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Altijd leuk! Ze hebben een ruime keuze aan leuk speelgoed. Makkelijk te bestellen en vlot in huis Zelfs voor oma een feest om het uit te pakken :)
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
11 dagen geleden
Dat is nog eens leuk om te lezen, super bedankt voor de leuke review!
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
Duidelijke site, goed bestelproces. Verbeteren: Click en Collect invoeren zodat de klant eerder zijn bestelling kan ophalen aan de vestiging
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
13 jan. 2023
Bedankt voor je review en verbeterpunt. Helaas is dit voor ons niet mogelijk, omdat het magazijn ergens anders gevestigd is.
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Leuk cadeaupapier. Een fijne doos waar alles inzit. Soepele levering. Het kiezen is ook makkelijk omdat op alles de leeftijd vermeld staat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Helaas was een jojo niet goed vastgemaakt en bij gebruik is deze gevallenen kapot gegaan. Dat is jammer. Verder was alles naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Het product dat we gekocht hadden werkte niet meer, zonder problemen kregen we een nieuwe toegestuurd. Echt een top service!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
23 uur geleden
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het defect snel is opgelost.
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Fijn als je personeel bent van lobbes , je ziet als eerste de producten, maar ook weer heel verleidelijk, je blijft kopen .
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
20 jan. 2023
Erg begrijpelijk. Veel knutselplezier :)
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
Snelle verzending enzo alleen jammer van geen hits uit de blitzers. Had er 4 en geen 1 hit maarja pokemon blijft gokken
Beoordeling melden