lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.351 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.270 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

Meest relevante negatieve beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AO
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuke spullen, niet duur, snel verzonden en een hele goede service.

Div. leuke spulletjes voor de kleinkinderen gekocht. Snel geleverd en de service is ook echt super. Er zat geen riem aan een brandweerhelm, hierover een bericht gestuurd en meteen dezelfde dag nog een nieuwe verstuurd. Dat is echt service.
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Very user-friendly online shop with shipping to other European countries over 39 euros. The package came 2 or 3 days later and was packed very well with their own cute custom box. Thanks and will use again in the future 😊
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling kon snel worden afgehaald. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik had een product waar de stickers niet meer bij plakten en dat is netjes afgehandeld.
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

De keuze mogelijkheden aan producten en verzending

De keuze mogelijkheden aan producten, en mijn opmerking was gelezen dat ze niet in die grote doos moesten verzenden waar je een robotje uit kan knutselen. Ik had niet zoveel en anders heb je zoveel ruimte over en is minder goed milieutechnisch gezien. En het robotje uitknippen doen we eigenlijk niet, het is te lastig om te knippen voor onze dochter.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuke schepjes, maar graag zonder sticker

Verzending was prima! Ik had een tiental strandschepjes als uitdeelkadootje besteld. Wat ik minder vond was dat op elk plastic strandschepje een grote productsticker was geplakt die lastig te verwijderen was, waardoor ik veel tijd kwijt was om die van elk schepje met stickerverwijderaar af te halen. Kan dat niet anders?
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Ik stuurde een mail omdat 1 van de zaklantaarns, die ik voor mijn kleindochters besteld had, defect was. Een uurtje later kreeg ik al antwoord dat ze dat heel vervelend vonden en er een nieuwe onderweg was. Kreeg hem inderdaad de volgende dag al binnen. Dat noem ik nog eens service.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Schnelle Lieferung, super Service! 5 Artikel bestellt, bei denen es verschiedene Variationen gab (Sortierte Artikel) und genau die erhalten, um die ich in der Kommentarfunktion bei der Bestellung gebeten habe. Das ist nicht selbstverständlich! Vielen lieben Dank dafür :)
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Niet geleverd volgens de aangegeven voorkeurs aflevering methode (pakketautomaat), hierdoor moesten we naar een achteraf industrieterrein PostNL punt om het pakket op te halen. Prijs/kwaliteit verhouding producten zoals verwacht
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ze hebben goede kwaliteit

Ze hebben goed speelgoed, en ook de fidget toys zijn van degelijke kwaliteit. Ik heb een slow rise anti stress cube. Echt sterk en ook de prijs was prima. Via Facebook groep deze winkel ook als tip gekregen. Ben zeer tevreden!
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelling via de webshop, alsook bediening. Goed dat je zelf de leveringsdatum kunt kiezen. Leuke verpakking. Jammer dat mail van levering, waar tijdspanne op staat vermeld soms laat binnenkomt in de mailbox.
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke cadeautjes!

Voor een feestje kreeg ik een digitaal wensenlijstje doorgestuurd met cadeautjes die te bestellen waren bij Lobbes. Alles ging super makkelijk en de bestelling was snel in huis. Leuke doos ook trouwens! Heel tevreden!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ivm grote slechthorendheid kan ik helaas niet telefoneren. Op uw website staat dat er ook een livechat is, die functioneert niet. Dat zou voor mij heel mooi geweest zijn. U bent gelukkig goed bereikbaar per email.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was snel bezorgd, grotendeels naar wens. De uitdeel zakjes zijn erg leuk maar ze scheuren heel snel. Helaas bij een ander bedrijf moeten kopen. Jammer. De rest was prima in orde.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service. Mijn bestelling werd alsmaar niet geleverd door post.nl en er werd onmiddellijke een nieuwe levering verzorgd door Lobbes. Snel en persoonlijk antwoord door klantenservice.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
leuke vlinder voor de baby. het is een cadeau voor een vriendin in spanje waar ik binnenkort naar toe ga. goed product , en snel geleverd. ik beveel lobbes aan bij vrienden en kennissen
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Het versturen van een klein product, wat door de brievenpus had gepast, had niet in een enorme doos naar een pakketpunt verstuurd hoeven worden. Dat zou veel schelen in de verzendkosten.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie watertafel voor een goede prijs! Helaas was de uitbreiding niet meer leverbaar. Na een mailtje kreeg ik na een dag al antwoord terug dat deze uitverkocht was. Goede service.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima website, snelle levering. Ook goede retourvoorwaarden en snelle reactie op de retourinstructies! Heel fijn, was mijn eerste bestelling maar erg tevreden en kom zeker terug!!
Beoordeling melden
HF
hp f.
waddinxveen
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik zocht een product tijdens mijn vakantie heb het besteld en vroeg om latere levering omdat ik nog in het buitenland was endit was geen probleem , dus Lobbes helemaal TOP
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne ervaring. Ik was op zoek naar een specifiek weefsetje, maar het viel me op dat het assortiment heel breed is. Verzending verliep vlot.
Beoordeling melden