yarinde.nl- Logo - Beoordelingen

yarinde.nl
Beoordelingen:

130 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden334 beoordelingen in totaal  

3,89
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jul 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
yarinde.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten die ik kreeg moesten nog wel even groeien. Nu een paar maand later staan ze er prachtig bij, voor volgend seizoen bestel ik hier weer wat nieuws, zo makkelijk. Ook moestuinplanten verkopen ze, toch wel lekker om fruit vers uit de tuin te plukken, ik ben er helemaal fan van nu. Toen ik een vraag had belde ik naar Yarinde toe en toen kreeg ik ene Stijn aan de lijn. Hij heeft me keurig geholpen en nog een paar goede aanraders gegeven voor de tuin.

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot heden mijn bestelling niet ontvangen. Enkel bevestig van betaling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor yarinde.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geweldig mooie perzikboom

Erg mooie dwerg perzik boompje, zit te genieten in mn tuin. Dankjewel Yarinde!
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee. Keer een bestelling geplaatst. 2 keer zeer tevreden . Aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review, dat waarderen wij enorm!
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aangeschafte aalbessenheg was zeeg goed verpakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
21 jun 2023
Hallo, Hartelijk dank voor de 4 sterren review! Graag horen wij hoe wij van uw 4 sterren, een 5 sterren kunnen maken. Wellicht dat wij met het verbeteren van onze service in de toekomst meer vruchten kunnen plukken, zoals u hopelijk van uw aalbessen. Groene groet, Team Yarinde
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
de bestelling kwam een week later dan verwacht. mooie wilgentenen
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hele goede ervaring

Heb niet zoveel ervaring met planten, maar goed goed geholpen!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent! Wij proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen.
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes netjes ingepakt zoals belooft en op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jul 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van een 5-sterren review! Fijn dat alles is verlopen zoals het hoort. Wij hopen u zeker nog eens terug te zien in de toekomst! Groene groet, Team Yarinde.
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, heldere communicatie, mooie producten!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo. Heel leuk om te lezen dat u goede service en communicatie heeft ervaren! Bedankt voor de 5-sterren review!
MH
m h.
Assen
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn om als leek planten te kunnen kopen:) bedankt!
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en vriendelijk ontvangen. Erg tevreden!
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon gekregen waar ik om vroeg en op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 feb 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review! Groene groet, Team Yarinde
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede bezorging en service. Prima planten
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
15 aug 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van een 5-sterren review! Fijn om te lezen dat alles zo is verlopen als dat iedere levering zal moeten lopen. Wij hopen u nog eens te mogen voorzien van planten in de toekomst. Veel tuinplezier! Groene groet, Team Yarinde.
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit planten en snelle service
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte geregeld met oog voor kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
21 jun 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van een 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u onze service genoten heeft. Wij hopen dat u nog jaren mag genieten van uw tuinplanten. Groene groet, team Yarinde
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, goed geleverd. Aanrader
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
netjes verpakt en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo. Heel erg bedankt voor uw 5-sterren review!
MH
m h.
Assen
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk website en mooie boom
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te lezen dat u een mooie boom heeft ontvangen!
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering boom
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn contact en goed advies
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Bedankt voor de 5 sterren en super om te lezen dat u een fijne ervaring met ons heeft gehad!
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er prachtig uit
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Ontzettend bedankt voor de 5-sterren review!
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijke aandacht
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
15 aug 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw 5-sterren review! Blij om te lezen dat u onze service genoten heeft. Hopelijk zien wij u in de toekomst nog eens verschijnen! Fijne dag en groene groet, Team Yarinde.