yarinde.nl- Logo - Beoordelingen

yarinde.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden363 beoordelingen in totaal  

3,77
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten die ik kreeg moesten nog wel even groeien. Nu een paar maand later staan ze er prachtig bij, voor volgend seizoen bestel ik hier weer wat nieuws, zo makkelijk. Ook moestuinplanten verkopen ze, toch wel lekker om fruit vers uit de tuin te plukken, ik ben er helemaal fan van nu. Toen ik een vraag had belde ik naar Yarinde toe en toen kreeg ik ene Stijn aan de lijn. Hij heeft me keurig geholpen en nog een paar goede aanraders gegeven voor de tuin.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beloven 5-8 werkdagen maar dat zijn er bij ons intussen 18 (en nog aan het wachten)!! Laten niets weten en zijn niet bereikbaar (negeren mails en nemen telefoon niet op). Eindelijk te pakken gekregen: "levering zeker vrijdag". Niets gebeurt ... Probeer hen weer te contacteren maar is weer onmogelijk. Ze hebben mijn geld en lijken dan te verdwijnen. Transporteur lijkt fake.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor yarinde.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nice product. First choice out of stock, but suggested alternative arrived in good condition.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurige levering! Jammer dat er geen aanplantinstructie bij levering was bijgesloten.
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
15 aug 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achter laten van uw 4-sterren review! Normaliter zullen wij altijd aanplant-instructies een een snoei-kalender bijleveren. Dit zal achter uw pakbon verstopt zitten. Waar gewerkt wordt vallen spaanders en wellicht dat dit vergeten is. U kunt immers een digitale kopie hiervan ontvangen. U dient enkel te vragen en wij draaien! Fijne dag en groene groet, Team Yarinde.
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
de communicatie waws niet duidelijk mbt de leverinbg geen naam kaartjes bijd e palnten
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 feb 2024
Hallo, Bedankt voor uw feedback! Wij nemen dit mee om onze service in de toekomst te verbeteren. Groene groet, Team Yarinde
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geweldig mooie perzikboom

Erg mooie dwerg perzik boompje, zit te genieten in mn tuin. Dankjewel Yarinde!
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee. Keer een bestelling geplaatst. 2 keer zeer tevreden . Aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review, dat waarderen wij enorm!
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hele goede ervaring

Heb niet zoveel ervaring met planten, maar goed goed geholpen!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent! Wij proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen.
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes netjes ingepakt zoals belooft en op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jul 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van een 5-sterren review! Fijn dat alles is verlopen zoals het hoort. Wij hopen u zeker nog eens terug te zien in de toekomst! Groene groet, Team Yarinde.
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, heldere communicatie, mooie producten!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo. Heel leuk om te lezen dat u goede service en communicatie heeft ervaren! Bedankt voor de 5-sterren review!
MH
m h.
Assen
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn om als leek planten te kunnen kopen:) bedankt!
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en vriendelijk ontvangen. Erg tevreden!
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon gekregen waar ik om vroeg en op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 feb 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review! Groene groet, Team Yarinde
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede bezorging en service. Prima planten
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
15 aug 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van een 5-sterren review! Fijn om te lezen dat alles zo is verlopen als dat iedere levering zal moeten lopen. Wij hopen u nog eens te mogen voorzien van planten in de toekomst. Veel tuinplezier! Groene groet, Team Yarinde.
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit planten en snelle service
Beoordeling melden
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, goed geleverd. Aanrader
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
netjes verpakt en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo. Heel erg bedankt voor uw 5-sterren review!
MH
m h.
Assen
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk website en mooie boom
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te lezen dat u een mooie boom heeft ontvangen!
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn contact en goed advies
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Bedankt voor de 5 sterren en super om te lezen dat u een fijne ervaring met ons heeft gehad!
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er prachtig uit
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 jan 2024
Hallo, Ontzettend bedankt voor de 5-sterren review!
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijke aandacht
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
15 aug 2023
Hallo, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw 5-sterren review! Blij om te lezen dat u onze service genoten heeft. Hopelijk zien wij u in de toekomst nog eens verschijnen! Fijne dag en groene groet, Team Yarinde.
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een prachtige boom!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
12 feb 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review! Wat leuk dat u blij bent met de prachtige boom. Groene groet, Team Yarinde